Skrytí Panelu nástrojů v Hlavním panelu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Skrytí Panelu nástrojů v Hlavním panelu – C / C++ – Fórum – Programujte.comSkrytí Panelu nástrojů v Hlavním panelu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Murmand
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
6. 1. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
mám takový problém. Abych mohl používat jednu utilitku, musí mi v pozadí bežet celý jeden program. Což problém není, problémem je, že program chce být neustále viděn. Jediná možnost, jak ho "zneviditelnit" je vrazit ho jako Panel nástrojů do Hlavní panelu a posléze vypnout jeho zobrazování. Opravdu to jinak nejde. Ovšem co by to bylo za chytrý a vlezlý program, kdyby se po restartu opět nezjevil v plné ošklivosti.
Existuje nějaký scriptík, prográmek, který by ho po zapnutí PC dokázal schovat? Jednoduše - abych to nemusel dělat po zapnutí PC já, ale aby se po zapnutí PC spustil program (např. byl by v Po spuštění), a schoval by ho?

Na jazyku nezáleží. Píšu to do C++, protože je to jazyk mě nejbližší a nechci zakládat v každém vlákně další topic.

Díky, Murmand.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.197.–
Reklama
Reklama
silent0
Stálý člen
6. 1. 2009   #2
-
0
-

slo by to abys se zapl po restartu staci ho ulozit do spoustenych programu po zapnuti pc ale nevim kde se to nachazi neznam moc widle

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
MaS0
Návštěvník
6. 1. 2009   #3
-
0
-

To Murmand :

Což problém není, problémem je, že program chce být neustále viděn. Jediná možnost, jak ho "zneviditelnit" je vrazit ho jako Panel nástrojů do Hlavní panelu a posléze vypnout jeho zobrazování. Opravdu to jinak nejde.


Samozřejmě, že to jde jinak, možností jak zabránit programu, aby se zobrazoval je více, např. nastavit mu jiný desktop(SetThreadDesktop), skrýt jeho okna,... záleží jen ta tobě

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.114.–
Murmand
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
6. 1. 2009   #4
-
0
-

No tak nějak jsem si to myslel taky, ale Google desktop je opravdu vlezlý a tak lehce to nejde :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.197.–
MaS0
Návštěvník
6. 1. 2009   #5
-
0
-

To Murmand : to chceš skrýt ten panel??(a poté ho zase zobrazit, nebo jen skrýt)....ten Google desktop doma nemám, takže vim jen co jsem rychle našel
ale přijde mě divný, proč by nemělo jít pomocí API funkcí získat manipulátory jednotlivých oken a pak je schovat, ale pokud bys to pak už nepotřeboval zobrazovat, tak si myslim, že by bylo lepší spouštět to pomocí CreateProcess() a nastavit nový desktop a tam ho nechat ať si pracuje....
ale to se vše musí vyzkoušet, už jsi to nějak zkoušel skrýt???

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.114.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #6
-
0
-

Ok, trochu to rozpíšu.
Používám Gmail, tudíž gadget Gmail do Googlu desktop je to nejlepší, co můžu použít pro kontrolu mailů na ploše.
Google desktop je ale sviňka a pořád se vnucuje kde to jen jde. Jsou 4 varianty zobrazení:
1) Sidebar - mám Visťácký, který mi vyhovuje víc
2) Plovoucí Deskbar - malá lištička, která nejde schovat, zmenšit, vypnout a je pořád OnTop (taky nejde změnit)
3) Nezobrazovat - ideální stav, kdyby se k tomu nevypl i Gmail na ploše...
4) Deskbar na Hlavním panelu - Něco na styl Snadného spuštění. Jde schovat jednduše, jako jiné panely na Hlavním panelu. Problém nastává při restartu, kdy se zase objeví.

ad 4) - šlo mi o to, aby nějaká utilitka po nahození systému ho zase jen skryla... nějaký lehkých skriptík... Varianta s otevíráním do nových neexistujících ploch mi příjde jak až zbytečně komplikovaná :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.197.–
Murmand
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
6. 1. 2009   #7
-
0
-

Omlouvám se, zapomněl jsem se podepsat. Příspěvek o jeden výš jsem psal já.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.197.–
MaS0
Návštěvník
6. 1. 2009   #8
-
0
-

To Anonymní uživatel :

ad 4) - šlo mi o to, aby nějaká utilitka po nahození systému ho zase jen skryla... nějaký lehkých skriptík... Varianta s otevíráním do nových neexistujících ploch mi příjde jak až zbytečně komplikovaná :-)


nemohl by nastat problém v tom, že ten panel jde tím tvým způsobem lehko skrýt pomocí myši ale pomocí programového kódu už to bude těžší??....možná se pletu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.114.–
Murmand
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
7. 1. 2009   #9
-
0
-

Děkuji všem za snahu. Povedlo se mi to nakonec vyřešit. Našel jsem si knihovnu, která měla na starost ten deskbar a editoval ji. Už se mi to neukazuje :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.197.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý