C#: AVI video – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C#: AVI video – .NET – Fórum – Programujte.comC#: AVI video – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #1
-
0
-

Prosím poradtě mi.
Jak se dá přehrát AVI video v aplikaci??? Je na to nějaká komponenta, ...

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
rudolf_franek0
Stálý člen
6. 1. 2009   #2
-
0
-

Stahni si a nainstaluj jedno z:
1) Windows Media Player SDK
2) DirectX SDK (konkretne Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback.dll)

Myslim, ze k obojimu je na MSDN nebo i jinde nejaka rozumna dokumentace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #3
-
0
-

Tak s knihovnou pracovat ještě neumím, tak asi bych volil 1.

Nevím ale kde to stáhnout. díval jsem se na MSDN, ale jak to stáhnout nebo přidat do aplikace jsem nenašel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
dannyk0
Věrný člen
6. 1. 2009   #4
-
0
-

Mozna kecam,ale mam dojem,ze media player komponenta uz je primo v zakladni instalaci visual studia.Zkusil bych kouknout do seznamu dll v referencich.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
7. 1. 2009   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
sunamo0
Newbie
7. 1. 2009   #6
-
0
-

To dannyk : Máš pravdu, je to AxWMPLib.AxWindowsMediaPlayer. Není nutné DX ani WMP SDK, ale úplně jistý si nejsem. DLL se jmenuje AxInterop.WMPLib.dll a naimportuje se sestaveními v .NET/COM+ s jmény WMP (dlouze). Raději je importuj všechny, protože když nějakou vynecháš, komponentu sice uvidíš v třídách, ale nebude v toolboxu a bude házet chyby při kompilaci.. Nebo můžeš zkusit http://www.cogitance.com/videocog-downloads.htm, po letmém prohledání jsem nenašel zmínku o ShW/Demo/Trial atd.
Ale aby jsi mohl něco z toho vyzkoušet, musíš se naučit pracovat s knihovnou. Importuješ ji tak, že klikneš pravým na projekt, vybereš Add reference a zbytek už zvládneš.. Nebo taky přes Menu pro šťouraly..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.86.–
[url]http://sunamo.aspone.cz[/url]
rudolf_franek0
Stálý člen
7. 1. 2009   #7
-
0
-

Pokud mate nainstalovany Media Player jako takovy, tak COM dll-ka na pocitaci najdete. Me prijde preci jen prijemnejsi prehravani videa s DirectX SDK. Ale uznavam, ze velikost toho SDK pres 400 MB je hodne.
Ted jsem zkusil to MCI a vypada to taky hezky :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
goldPepe
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
30. 9. 2009   #8
-
0
-

Dobrý den,
potřeboval bych se zeptat, jestli nevíte jak je to s šířením AxInterop.WMPLib.dll v instalačním souboru mého programu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.77.–
sputnikone+1
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Gvp -> avi — založil Matej Zabsky

Přehrání AVI klipu ve WPF — založil Luďa

Úprava INFO tagu v AVI — založil Michwuanquana

Video — založil Peťan

Video v pozadí — založil Lukáš

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý