Soubory – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Soubory – Delphi – Fórum – Programujte.comSoubory – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Delphimania
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
6. 1. 2009   #1
-
0
-

Ve své práci jsou použil textové soubory, ale dověděl jsem se, že to jde i jinak. Tak jsem se učil, zkoušel jsem to, ale nějak mi to nejde... Mám typ uzivatel. Pak mám soubor type file of uzivatel. Takže to byl měl být vlastní soubor, který delfíni umí zpracovat. Ale, jak dám vědět, že přistupuji k prvnímu záznamu v souboru, nebo druhému atp.?

Hledal jsem na spoustě míst (i kurzy zive.cz) - ale o tohle tam nikde není zmínka...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.93.–
Reklama
Reklama
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
6. 1. 2009   #2
-
0
-

To Delphimania : Nacitaj to z toho suboru do pola a potom podla indexu pola.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.198.–
o-lox0
Super člen
6. 1. 2009   #3
-
0
-

Pro práci se souborem daného typu slouží k určení položky aktuální pozice filepos(f);
K presunum seek(f,i);
f - file of something;
i:integer; //0 prvni polozka

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Soubory — založil Franceq

... soubory — založil koudis

Soubory — založil don_Dominique

Soubory — založil

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý