Grafika v Pythonu. – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Grafika v Pythonu. – Python – Fórum – Programujte.comGrafika v Pythonu. – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
25. 2. 2006   #1
-
0
-

Nějak mi nejde ten 5.?kol. Jde mi jenom to import livewires. To jde úplně normálně (livewires mam stažený). Ale to begin_graphics nejde. Vždycky když to dám, tak se mi tam objeví chyba. Nevim čim to je a pak nemůžu navazovat v lekci 6. Poradí mi někdo??;-((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
char zz = 167; cout << "Jak jde " << zz << "ivot?\n";
Reklama
Reklama
Jakub Voj??ek
~ Moderátor
0
Grafoman
25. 2. 2006   #2
-
0
-

Nevím jestli ti radím dobře ale místo import livewires bych zkusil dát from livewires import*

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Farundel0
Super člen
25. 2. 2006   #3
-
0
-

presne tak, pokud importujes modul timhle zpusobem:

import modul
musis pak kazdou funkci nebo promennou z toho modulu pouzivat takhle:
modul.funkce_z_modulu()

print modul.promenna_z_modulu

dalsi moznost je, jak uz rekl pythoneer prede mnou, tahle:
from modul import *

funkce_z_modulu()
print promenna_z_modulu
ktera importuje z modulu vsechna jmena, takze je muzes pouzivat primo

pripadne jeste tahle:
from modul import funkce_z_modulu

funkce_z_modulu()
v kteremzto pripade si python vytahne z modulu jenom funkci funkce_z_modulu()

v kazdym pripade se obecne doporucuje pouzivat prikaz "import modul", protoze je pak program prehlednejsi pro cteni a porozumeni, odkud ktera funkce nebo promenna je...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
hans
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
1. 7. 2009   #4
-
0
-

To Farundel : potreboval bych pomoc... me zas nejde ani to import..hodi to nejakej error a napise : no module name beginners a to tam pisu :from livewires import *

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.221.–
hans
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
1. 7. 2009   #5
-
0
-

To hans : vypada to takhle : >>> from beginners import *
Traceback (most recent call last):
File "<pyshell#0>", line 1, in <module>
from beginners import *
ImportError: No module named beginners

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.221.–
Spectator0
Věrný člen
1. 7. 2009   #6
-
0
-

To hans : možná livewires obsahuje import modulu beginners a ten nemáš

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.18.–
. . .
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Z pythonu do exe??? — založil Jan Lukeš

Hacking v Pythonu — založil bohetik

Slučování Pythonu s C++ — založil VojtaK

3D hra v pythonu — založil Trohl

2D hra v pythonu? — založil Anonymní

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý