typujete na http://windows7news.com/ ?...Je tam Hlasovanie...ja som dal Q2 2010 (druhá štvrť roku 2010..)...čo vy?...
Fórum › Offtopic
Kedy vykĺzne Windows 7
Co jsem si hral s tim poslednim buildem, tak to uz vypadalo docela pripravene.
Vyjde stejně jako Vista - leden příštího roku EN a do dvou měsíců CZ.
Taky si s Windows 7 hraju (na notebooku je mám i jako primární systém). Myslím, že ten leden 2010 jak píše Lukáš je víc než reálný, na odstranění těch pár chybek z bety tak akorát.
Jen pozor s tou sedmičkou, neb cokoliv si stáhnete do svého PC se kopíruje na servery MS... Nějaký angličan na jednom fórku říkal, že to bylo v licenční smlouvě, kterou jste odškrtávali na začátku... Já jsem měl sedmičku jen na netbooku, no :-)
Listopad/Prosinec 2009
To Andriel : To je jednoduché zjistit.
EDIT: Pokud můžeš dohledat zdroj, tak to prosím udělej. Takové fámy zde byly už mnohokrát.
No, co já jsem měl možnost betaverzi Windows 7 otestovat, tak jsem byl velice potěšen použitelností (a opět je zde na nových featurách vidět inspirace MacOSy - ale což, je to jen dobře, funkčnost to zvyšuje rapidně) a jako velmi reálný termín vydání finální verze já osobně vidím konec roku 2009, nejpozději 1. polovina roku 2010 (nepřekvapilo by mne ale odložení kvůli synchronnímu vydání s jinými produkty MS - uvidíme). Už teď se ale těším!
Ak mam povedat pravdu je mi to úplne jedno. Windows ma zaujímal tak pred 2 a pol rokom momentálne frčím na linuxe (ubuntu) a som viac než spokojný. No každopádne som zvedavý či MS konečne dobehne tehnologický vývoj vista nebola nič moc...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Migracia Active Directory z Windows Server 2008 na Windows Sever 2012 — založil pietro62
Připojení počítače Windows for Workgroups 3.11 k počítačové síti Win… — založil remmidemmi
Kedy pouzit unique_ptr — založil Rtt
Výnimky. Kedy a prečo? — založil thomas
Odborník a profesionál (čo a kedy)Ta — založil Tahamatotam
Moderátoři diskuze