Problém s vypsáním hodnoty COOKIES – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s vypsáním hodnoty COOKIES – PHP – Fórum – Programujte.comProblém s vypsáním hodnoty COOKIES – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
micro.210
Návštěvník
7. 1. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,
Mám problém s načtení cookies zde přikládám zdrojový kód:



function doKosiku() {

include("../config/uconfig.php");

$pocet = $_POST['pocet'];
$id = $_POST['id'];

$zaznam = $pocet . "-" . $id;

if (isset($_COOKIE[$dbpredpona . 'smartshop'])) {
$temp_zaznam = $_COOKIE[$dbpredpona . 'smartshop'];
$zaznam_final = $zaznam . "." . $temp_zaznam;
setcookie ($dbpredpona . "smartshop", $zaznam_final, time() + 60*60*24*365);
} else {
setcookie ($dbpredpona . "smartshop", $zaznam, time() + 60*60*24*365);
}

$zkouska = $_COOKIE[$dbpredpona . 'smartshop'];
echo $zkouska;
}

// --- slouží pro zobrazení produktů uložených v košíku ----------------------
function showKosik() {

include("config/uconfig.php");

$zkouska = $_COOKIE[$dbpredpona . 'smartshop'];
echo "hodnota: " . $zkouska;
}


ve funkci doKosiku() se mi normálně uloží cookie a správně se mi i zobrbrazí když si ji vypíšu pomocí echa, ale když si jí chci zobrazit ve funkci showKosik() tak uz to nefunguje..

Predem dekuji za vsechny odpovedi..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.85.–
Let me die happier..
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
7. 1. 2009   #2
-
0
-

nemas to ukladat spis pomoci setcookie? ... mimo to jeste lepsi je pouzit rovnou session,.. se to pak vubec nezene k userovi (krom session id) a da se to pouzivat tak jak chces ted tu promennou $_COOKIE

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
micro.210
Návštěvník
7. 1. 2009   #3
-
0
-

vzdyt ja to ukladam pomoci setcookie..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.85.–
Let me die happier..
Nosko0
Stálý člen
7. 1. 2009   #4
-
0
-

Nechýbajú ti tam náhodou .. v ceste? Výstrel do tmy :smile14:



function showKosik()
include("config/uconfig.php");

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
micro.210
Návštěvník
7. 1. 2009   #5
-
0
-

To Nosko : ne to je v poradku na kazdy z tech funkci se na uconfig odkazuje z jineho umiszeni tyfunkce jsou volané z různých umístění

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.85.–
Let me die happier..
KIIV+42
God of flame
8. 1. 2009   #6
-
0
-

jo sem prehlidl... a jak se to chova? co funguje co nefunguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Problem s cookies — založil 7raul

Problém s cookies — založil pecan987

[C#] HttpWebRequest a problém s cookies — založil DragonBehemont

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý