Multijazyční program... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Multijazyční program... – C / C++ – Fórum – Programujte.comMultijazyční program... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
laik
~ Anonymní uživatel
169 příspěvků
4. 2. 2009   #1
-
0
-

Ide o to: Ak mám program a chci aby mal více jazyku,do čeho uložit obsah preloženého jazyka?...*.DLL/*.LNG ?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
4. 2. 2009   #2
-
0
-

Ono to je v celku jedno,ale nejlepsi je nejaky vlastni format.
Proste si treba do blbeho xml souboru ulozis preklad ve formatu <klic>text</klic>, a pak si prectes xml a prislusne prvky podle klice nastavis.

Snad ti jde o tohle.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
umím_neumím
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
4. 2. 2009   #3
-
0
-

Jó...akurát nwm jak to dopadne keďže XML - dajme tomu: kódovanie: ISO-8859-2,a program je pokiaľ viem asi v Unicode...ale skúsime to s dll ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.234.–
dannyk0
Věrný člen
5. 2. 2009   #4
-
0
-

No tak si to musis udelat tak,at to mas nejak normalizovane podle jednoho standartu.Napriklad podle UTF-8 apod.

Castecne tomu pomuze i samotne prelozeni programu,kdy si lze vybrat kodovani multibyte nebo unicode.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

Program v C# — založil JirkaBartos86

Program — založil hazard

Program — založil Pajo21

Program — založil Dammit

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý