jak mozna nekteri vite mam k vanocum noveho ntb. Problem mam ze se mi obcas vysune samo od sebe mechanika. Nic nedelam a sama se vysune. A taky mam krivy pravy roh trosicku ve vzduchu. Jako problemy tohoto typu me osobne nevadi ale jen se chci zeptat jestli ma nekdo podobny problem a jak ho vyresil??
Fórum › Offtopic
Asus m51Va
To jadus. : no kdyz se mi vysune mechanika tak ji vetsinou zasunu:)... ja mam podobny ntb, Asus m51s, ale ani jeden z techto problemu nemam. jaky mas op. system? zkousel jsi jestli se to deje nezavisle na systemu? pokud ano, tak bych ti asi doporucil reklamaci (pokud se mechanika otevira casteji) - zbezne jsem googlil a jediny bug souvisejici s asusem jsem zahlednul neco s acpi (ale ani s tim jsem se u sebe nesetkal)
no dela to i na linuxu Slaxu takze je to podle me v hw ty mechaniky. ale me to nevadi. kdyz s vysune tak ji zasunu. prinejhorsim si necham poslat od Dellu novou (proc od dellu??Protoze s jejich tb mechanikama sem spokojenej)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů
Podobná vlákna
Prodám Notebook(ASUS) — založil Curo
Bridge na ASUS WL-520GC — založil koudis
Instalace XP - Asus eee — založil Andriel
RAM v Asus X51R — založil durmitor
Prodám notebook ASUS (AMD E) — založil Matěj Andrle
Moderátoři diskuze