Zdravím. Mám tabulku o 5000 záznamech (seznam výrobků) , na kterou je navázána další tabulka (sklad) s ní související přes jeden sloupec. Potřebuju 1x do měsíce aktualizovat ten seznam výrobků, protože se u každé položky mění spousta věcí, některé položky se přidají a některé vypadnou. Bohužel to nejde udělat tak, že bych seznam smazal a ze souboru tam "nakopal" nový kvůli tomu skladu. Poradí mi někdo, jak to mám řešit?
Díky
Fórum › MySQL
Update tabulky
a tie vyrobky maju spolocny ID v oboch tabulkach?? A podla akych pravidiel vyhadzujes vyrobky ze tej prvej, a naopak podla akych pridavas nove, (resp. menis existujuce) ??
je to provázaný tak, že ID v tabulce číselníku je PK, ID v tabulce skladu je FK, 1 to many vztah. Jinak je to tak, že prostě přijde soubor s číselníkem, kterej musim aplikovat na sklad (je to daný zezhora, já jenom musim vzít data z toho souboru a změnit ceny, popř. vymazat, popř. doplnit nový výrobky), je to tak, že číselník platí k určitýmu datu, od toho data musí být sklad přeceněn, popř. doplněn, popř. smazány položky, co už tam nemají co dělat, je to trochu komplikovaný.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů
Podobná vlákna
Update tabulky — založil Pebble
Update join tabulky — založil rimi
UPDATE tabulky se Selectem — založil marthy
Update dat z tabulky a zmena poradia — založil Tayson
Update tabulky v určitím čase a bez uživatele — založil Zuben
Moderátoři diskuze