Update tabulky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Update tabulky – .NET – Fórum – Programujte.comUpdate tabulky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pebble0
Návštěvník
6. 2. 2009   #1
-
0
-

Možná to sem nepatří, ale potřebuju to udělat v C# : mám tabulky (seznam výrobků a sklad, propojené přes id sloupec). Potřebuju 1x měsíčně update seznamu (něco vypadne, něco se přidá, něco se změní), bohužel nejde kvůli provázanosti tabulku smazat a načíst nová data ze souboru. Nenapadá někoho, jak to řešit (není potřeba program, ale spíš teoreticky, program si spáchám sám), nechce se mi porovnávat každej z 5000 řádků a buď ho přidat, nebo změnit, nebo smazat.
Díky Pebble

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.77.–
Reklama
Reklama
Japo0
Návštěvník
6. 2. 2009   #2
-
0
-

Na to nestačí obyčejné SQL příkazy INSERT a UPDATE? Pokud se nejedná o přidávání, či mazání sloupců, tak by stačit měly. A kdyby ne, v jazyce SQL existují proedury, v kterých můžeš tabulku zpracovávat automaticky po řádcích. Možná se ti taky bude hodit JOIN, jestliže chceš upravovat tabulku na základě dat z jiné tabulky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
dannyk0
Věrný člen
6. 2. 2009   #3
-
0
-

No ono se nejakemu prochazeni stejne asi nevyhnes.Budes si vyhledavat zaznamy podle ID,pokud se nalezne,tak jeho data upravis podle soubor pomoci UPDATE,pokud ne,tak das INSERT.Mezitim bych si ukladal asi ID tech zaznamu a pak bych pouzil obrazeny dotaz pro vyber radku,ktere nebyly pouzite a ty smazes pomoci DELETE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Update tabulky — založil Pebble

Update join tabulky — založil rimi

UPDATE tabulky se Selectem — založil marthy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý