Ako vytvoriť nový typ súboru pomocou C++ atď... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako vytvoriť nový typ súboru pomocou C++ atď... – C / C++ – Fórum – Programujte.comAko vytvoriť nový typ súboru pomocou C++ atď... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mega.Lama0
Stálý člen
9. 2. 2009   #1
-
0
-

ako pomocou C++ vytvoriť nový typ súboru
kde uložiť štruktúru kódu ktorý chcem aby bol editovateľný aj v Notepade
aké sú vstavané funkcie C++
ako vytvoriť runtime
...zatiaľ vše...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.247.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Reklama
Reklama
AdamHlavatovic0
Stálý člen
9. 2. 2009   #2
-
0
-

čo presne si predstavujete, pod vytvoriť nový typ súboru ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.32.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
10. 2. 2009   #3
-
0
-

nová prípona...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Quiark0
Věrný člen
10. 2. 2009   #4
-
0
-

Typy souborů se nikde neregistrují, nic. Prostě otevřeš soubor (s libovolným názvem a libovolnou příponou), zapíšeš do něj co chceš a zavřeš.

Teda registruje se to ve Windows, pokud chceš, aby se soubor s příponou X otevíral po doubleclicku v programu Y. To ale nesouvisí s tím, co v těch souborech je uložené a jakou to má strukturu, to je Windowsům úplně jedno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
10. 2. 2009   #5
-
0
-

a do registru se neukládají ich ikonky?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
10. 2. 2009   #6
-
0
-

presnejšie ak to nwš nájsť v registroch:
HKEY_CLASSES_ROOT

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
10. 2. 2009   #7
-
0
-

ok...daľšia otázka: čo to je runtime?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.228.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
11. 2. 2009   #8
-
0
-

pocas behu

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.32.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 2. 2009   #9
-
0
-

to viem tiež...myslím čo to znamená v kóde...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
11. 2. 2009   #10
-
0
-

v akom kode ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.32.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 2. 2009   #11
-
0
-

to je jedno...default C++...teda ako runtime vyzerá v kóde...atp...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
Quiark0
Věrný člen
11. 2. 2009   #12
-
0
-

Slovo "runtime" nemá jeden jasný význam, že by to byla jedna konkrétní věc, kterou bysme ti mohli vysvětlit. Takže bohužel vůbec netušíme o co ti jde. Bez spojení s jinými slovy (třeba jako Common Language Runtime, nebo C Runtime Library) to znamená jen to "čas běhu programu" jak už bylo řečeno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
11. 2. 2009   #13
-
0
-

> to je jedno...default C++...teda ako runtime vyzerá v kóde...atp...
No to netusim, este som ziadneho nevidel ;)
Runtime znamena "za behu" a to je vsetko, nic viac.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.32.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 2. 2009   #14
-
0
-

a co to jest CLR a CRL ?...co se u nich asi tak deje?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý