Ubunt/Linux/Vixta – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ubunt/Linux/Vixta – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.comUbunt/Linux/Vixta – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com

 

anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
10. 2. 2009   #1
-
0
-

chtěl bych se zeptt, co je nejlepsi. Sem na windowsech a prejit na linux bych chtel kvuli grafickym vychitavkam ktere se ukazuji na internetu, hodne me fascinovala Vixta. Chtel bych se zeptat, co byste mi doporucili, aby to bylo graficky co nejefektivnejsi a v češtině. děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Quiark0
Věrný člen
10. 2. 2009   #2
-
0
-

Nejlepší není nic. Nicméně to nezabrání fanatikům z obou stran vést nekonečné flamy a pošťuchovat se.

Mě fungoval docela dobře Sabayon Linux, je to i v podobě live CD/DVD (bez instalace) a na mé nvidii ty efekty šly bez problémů. Jo ale česky to asi nebylo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
sputnikone+1
Věrný člen
11. 2. 2009   #3
-
0
-

No jasně, nejdřív zkus nějakou LIVE distribuci, pak, jestli se ti to zalíbí, přejdi na svého favorita

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.209.55.–
silent0
Stálý člen
11. 2. 2009   #4
-
0
-

no jestli jdes kvuli grafice tak urcite KDE a pomoci compizu si nastavis ty graficke hovadinky ... takze skus Kubuntu ,SuSe atd

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #5
-
0
-

no, zkusil sem ubunt, mam ho botly na cd. Nasel sem si nejake Beryl, vypadalo to moc pekně.. závada byla v tom.. že sem linux měl poprvé otevřený, našel sem konzoli a zkoušel sem to nainstalovat (myslim že KDE nemam, ale neco jineho nvm. Linux mam od rana) a stala se mala chybka po nekolika minutach meho terorizmu konzole, napsal sem tam, text ktery byl v jednom .txt pro instalaci. Konzole se restartovala, a vhodila hlasku (stala se chyba, v konzoli neni nic napsane) bohužel restart PC nepomohl, asi nevíte někdo co s tím?. počítám že to reinstaluju. (mimochodem, nejáký český návod na obsluhu Ubuntu by někde nebyl?.. pls :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 2. 2009   #6
-
0
-

Ubuntu...to je moje...;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 2. 2009   #7
-
0
-

ubuntu.cz
btw...guugl ešte stále funguje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
silent0
Stálý člen
11. 2. 2009   #8
-
0
-

wiki.ubuntu.cz nejlepší příručka na ubuntu je tam vše

a co si napsal do té konzole ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #9
-
0
-

To Anonymní uživatel :
#!/bin/sh
# install - install a program, script, or datafile

scriptversion=2005-05-14.22

# This originates from X11R5 (mit/util/scripts/install.sh), which was
# later released in X11R6 (xc/config/util/install.sh) with the
# following copyright and license.
#
# Copyright (C) 1994 X Consortium
#
# Permission is hereby granted, free of charge, to any person obtaining a copy
# of this software and associated documentation files (the "Software"), to
# deal in the Software without restriction, including without limitation the
# rights to use, copy, modify, merge, publish, distribute, sublicense, and/or
# sell copies of the Software, and to permit persons to whom the Software is
# furnished to do so, subject to the following conditions:
#
# The above copyright notice and this permission notice shall be included in
# all copies or substantial portions of the Software.
#
# THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR
# IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY,
# FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE
# X CONSORTIUM BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER LIABILITY, WHETHER IN
# AN ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM, OUT OF OR IN CONNEC-
# TION WITH THE SOFTWARE OR THE USE OR OTHER DEALINGS IN THE SOFTWARE.
#
# Except as contained in this notice, the name of the X Consortium shall not
# be used in advertising or otherwise to promote the sale, use or other deal-
# ings in this Software without prior written authorization from the X Consor-
# tium.
#
#
# FSF changes to this file are in the public domain.
#
# Calling this script install-sh is preferred over install.sh, to prevent
# `make' implicit rules from creating a file called install from it
# when there is no Makefile.
#
# This script is compatible with the BSD install script, but was written
# from scratch. It can only install one file at a time, a restriction
# shared with many OS's install programs.

# set DOITPROG to echo to test this script

# Don't use :- since 4.3BSD and earlier shells don't like it.
doit="${DOITPROG-}"

# put in absolute paths if you don't have them in your path; or use env. vars.

mvprog="${MVPROG-mv}"
cpprog="${CPPROG-cp}"
chmodprog="${CHMODPROG-chmod}"
chownprog="${CHOWNPROG-chown}"
chgrpprog="${CHGRPPROG-chgrp}"
stripprog="${STRIPPROG-strip}"
rmprog="${RMPROG-rm}"
mkdirprog="${MKDIRPROG-mkdir}"

chmodcmd="$chmodprog 0755"
chowncmd=
chgrpcmd=
stripcmd=
rmcmd="$rmprog -f"
mvcmd="$mvprog"
src=
dst=
dir_arg=
dstarg=
no_target_directory=

usage="Usage: $0 [OPTION]... [-T] SRCFILE DSTFILE
or: $0 [OPTION]... SRCFILES... DIRECTORY
or: $0 [OPTION]... -t DIRECTORY SRCFILES...
or: $0 [OPTION]... -d DIRECTORIES...

In the 1st form, copy SRCFILE to DSTFILE.
In the 2nd and 3rd, copy all SRCFILES to DIRECTORY.
In the 4th, create DIRECTORIES.

Options:
-c (ignored)
-d create directories instead of installing files.
-g GROUP $chgrpprog installed files to GROUP.
-m MODE $chmodprog installed files to MODE.
-o USER $chownprog installed files to USER.
-s $stripprog installed files.
-t DIRECTORY install into DIRECTORY.
-T report an error if DSTFILE is a directory.
--help display this help and exit.
--version display version info and exit.

Environment variables override the default commands:
CHGRPPROG CHMODPROG CHOWNPROG CPPROG MKDIRPROG MVPROG RMPROG STRIPPROG
"

while test -n "$1"; do
case $1 in
-c) shift
continue;;

-d) dir_arg=true
shift
continue;;

-g) chgrpcmd="$chgrpprog $2"
shift
shift
continue;;

--help) echo "$usage"; exit $?;;

-m) chmodcmd="$chmodprog $2"
shift
shift
continue;;

-o) chowncmd="$chownprog $2"
shift
shift
continue;;

-s) stripcmd=$stripprog
shift
continue;;

-t) dstarg=$2
shift
shift
continue;;

-T) no_target_directory=true
shift
continue;;

--version) echo "$0 $scriptversion"; exit $?;;

*) # When -d is used, all remaining arguments are directories to create.
# When -t is used, the destination is already specified.
test -n "$dir_arg$dstarg" && break
# Otherwise, the last argument is the destination. Remove it from $@.
for arg
do
if test -n "$dstarg"; then
# $@ is not empty: it contains at least $arg.
set fnord "$@" "$dstarg"
shift # fnord
fi
shift # arg
dstarg=$arg
done
break;;
esac
done

if test -z "$1"; then
if test -z "$dir_arg"; then
echo "$0: no input file specified." >&2
exit 1
fi
# It's OK to call `install-sh -d' without argument.
# This can happen when creating conditional directories.
exit 0
fi

for src
do
# Protect names starting with `-'.
case $src in
-*) src=./$src ;;
esac

if test -n "$dir_arg"; then
dst=$src
src=

if test -d "$dst"; then
mkdircmd=:
chmodcmd=
else
mkdircmd=$mkdirprog
fi
else
# Waiting for this to be detected by the "$cpprog $src $dsttmp" command
# might cause directories to be created, which would be especially bad
# if $src (and thus $dsttmp) contains '*'.
if test ! -f "$src" && test ! -d "$src"; then
echo "$0: $src does not exist." >&2
exit 1
fi

if test -z "$dstarg"; then
echo "$0: no destination specified." >&2
exit 1
fi

dst=$dstarg
# Protect names starting with `-'.
case $dst in
-*) dst=./$dst ;;
esac

# If destination is a directory, append the input filename; won't work
# if double slashes aren't ignored.
if test -d "$dst"; then
if test -n "$no_target_directory"; then
echo "$0: $dstarg: Is a directory" >&2
exit 1
fi
dst=$dst/`basename "$src"`
fi
fi

# This sed command emulates the dirname command.
dstdir=`echo "$dst" | sed -e 's,/*$,,;s,[^/]*$,,;s,/*$,,;s,^$,.,'`

# Make sure that the destination directory exists.

# Skip lots of stat calls in the usual case.
if test ! -d "$dstdir"; then
defaultIFS='
'
IFS="${IFS-$defaultIFS}"

oIFS=$IFS
# Some sh's can't handle IFS=/ for some reason.
IFS='%'
set x `echo "$dstdir" | sed -e 's@/@%@g' -e 's@^%@/@'`
shift
IFS=$oIFS

pathcomp=

while test $# -ne 0 ; do
pathcomp=$pathcomp$1
shift
if test ! -d "$pathcomp"; then
$mkdirprog "$pathcomp"
# mkdir can fail with a `File exist' error in case several
# install-sh are creating the directory concurrently. This
# is OK.
test -d "$pathcomp" || exit
fi
pathcomp=$pathcomp/
done
fi

if test -n "$dir_arg"; then
$doit $mkdircmd "$dst" \
&& { test -z "$chowncmd" || $doit $chowncmd "$dst"; } \
&& { test -z "$chgrpcmd" || $doit $chgrpcmd "$dst"; } \
&& { test -z "$stripcmd" || $doit $stripcmd "$dst"; } \
&& { test -z "$chmodcmd" || $doit $chmodcmd "$dst"; }

else
dstfile=`basename "$dst"`

# Make a couple of temp file names in the proper directory.
dsttmp=$dstdir/_inst.$$_
rmtmp=$dstdir/_rm.$$_

# Trap to clean up those temp files at exit.
trap 'ret=$?; rm -f "$dsttmp" "$rmtmp" && exit $ret' 0
trap '(exit $?); exit' 1 2 13 15

# Copy the file name to the temp name.
$doit $cpprog "$src" "$dsttmp" &&

# and set any options; do chmod last to preserve setuid bits.
#
# If any of these fail, we abort the whole thing. If we want to
# ignore errors from any of these, just make sure not to ignore
# errors from the above "$doit $cpprog $src $dsttmp" command.
#
{ test -z "$chowncmd" || $doit $chowncmd "$dsttmp"; } \
&& { test -z "$chgrpcmd" || $doit $chgrpcmd "$dsttmp"; } \
&& { test -z "$stripcmd" || $doit $stripcmd "$dsttmp"; } \
&& { test -z "$chmodcmd" || $doit $chmodcmd "$dsttmp"; } &&

# Now rename the file to the real destination.
{ $doit $mvcmd -f "$dsttmp" "$dstdir/$dstfile" 2>/dev/null \
|| {
# The rename failed, perhaps because mv can't rename something else
# to itself, or perhaps because mv is so ancient that it does not
# support -f.

# Now remove or move aside any old file at destination location.
# We try this two ways since rm can't unlink itself on some
# systems and the destination file might be busy for other
# reasons. In this case, the final cleanup might fail but the new
# file should still install successfully.
{
if test -f "$dstdir/$dstfile"; then
$doit $rmcmd -f "$dstdir/$dstfile" 2>/dev/null \
|| $doit $mvcmd -f "$dstdir/$dstfile" "$rmtmp" 2>/dev/null \
|| {
echo "$0: cannot unlink or rename $dstdir/$dstfile" >&2
(exit 1); exit 1
}
else
:
fi
} &&

# Now rename the file to the real destination.
$doit $mvcmd "$dsttmp" "$dstdir/$dstfile"
}
}
fi || { (exit 1); exit 1; }
done

# The final little trick to "correctly" pass the exit status to the exit trap.
{
(exit 0); exit 0
}

# Local variables:
# eval: (add-hook 'write-file-hooks 'time-stamp)
# time-stamp-start: "scriptversion="
# time-stamp-format: "%:y-%02m-%02d.%02H"
# time-stamp-end: "$"
# End:

:D.. ja vim.. hlavne me nefackujte.. jen sem chtel vedet co se stane= pokus/omil a dopadlo to spatne..

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #10
-
0
-

a ted doni nejde psat, nejde delat nic.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #11
-
0
-

doslova to pise:

There was a problem with the command for this terminal: Text was empty (or contained only whitespace)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #12
-
0
-

nevite nekdo co s tim?.. pls

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
silent0
Stálý člen
11. 2. 2009   #13
-
0
-

nevím proč do toho rýpeš když nevíš co ten příkaz dělá

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #14
-
0
-

kdo by si pomyslel že "terminal" je tak choumostiví. tohle napsat do cmd tak se nic nestane. Jednoducha otazka. mam to preinstalovat nebo se to da nejak opravit?..

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 2. 2009   #15
-
0
-

There was a problem with the command for this terminal: Text was empty (or contained only whitespace)
Bol problém s príkazom pre tento terminál: Text bol prázdny ( = "" alebo NULL hodnota resp. obsahoval iba biely priestor)
a nevieš ani náhodou čo si zmenil?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #16
-
0
-

nevim.. ja to radsi preinstaluju.. stejne tam nic jeste nemam. usetrim vam i sobe cai i traoeni :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
silent0
Stálý člen
11. 2. 2009   #17
-
0
-

když tomu nerozumíš nwm jestli má smysl si dávat linux ,ale ty to radši přeinstaluj

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #18
-
0
-

sem si to chtel nainstalovat abych tomu porozumel. nejenom kvuli tomu vzhledu, chci v tom zkusit delat stranky apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Smokie0
Expert
11. 2. 2009   #19
-
0
-

Ako uz bolo povedane, najlepsie nie je nic, pretoze kazdemu vyhovuje nieco ine (a takmer kazdy si najde to svoje), ale ak chces zacat, tak odporucam Ubuntu :)

Je vynikajuce pre zaciatocnikov hlavne kvoli tomu, ze sa lahko ovlada a na wiki.ubuntu.cz je uplne vsetko. Nachadza sa tam aj niekolko navodov pre Kubuntu, takze aj to je moznost.

Co sa tyka prostredia, tak pouziva Gnome, ktory na prvy pohlad vyzera obstarozne v porovnani s KDE, ale vdaka par zmenam (to je uz jedno ci clovek pouzije avant window navigator, alebo nieco ine) sa dostane na jeho uroven. A ak ide o graficke srandicky, tak KDE ma Beryl a Gnome Compiz, ktore su prakticky rovnocenne.

To iste sa prakticky tyka aj Fedory, Mandrivy a openSuse, aj ked neviem ako su na tom s navodmi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Smokie0
Expert
11. 2. 2009   #20
-
0
-

silent napsal:
když tomu nerozumíš nwm jestli má smysl si dávat linux ,ale ty to radši přeinstaluj

Prave kvoli tomu, ze tomu nerozumie ma zmysel aby si to nainstaloval. Ako sa to ma potom naucit? :) Tieto veci sa najlepsie ucia za pochodu, pretoze sa nieco naucis, pretoze musis, potrebujes to a nie kvoli tomu, ze to mozno raz vyuzijes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
silent0
Stálý člen
11. 2. 2009   #21
-
0
-

jj ale ať nedělá pokusi zbytečně když neví co ten příkaz dělá,j já to beru že se to chce naučit ale ať se to i on chce naučit ,a né jen kvuli grafickému prostrředí co tu je ,protože nemám rád lidi co se chlubí linuxem jeho grafikou atd když ani v tom neumí nebo o tom nic neví .Nic proti tobě anonim jen můj názor

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
11. 2. 2009   #22
-
0
-

dobre, děkuju vsem a sem rad za kazdou i spatnou kritiku. Celi zivot sem pracoval s Windows, A stale budu, jen sem si na druhy svazek chtel nainstalovat Linux, mel sem z nej respek a nikdy sem to nezkusil, az ted.. prijde mi hodne zajimave, pochopil sem ze bez znalosti te "konzole" a jejich prikazu se neobejdu. takze se rozhodne chci naucit vsechno co se da s linuxem delat, alespon jako bezny uzivatel a to ze muj puvodni zamer bylo to graficke rozhrani, po osobni uvaze a vasich prispevcich sem se rozhodl ze to budu brat spis jako "bonus" takze souhlasim s silentem.

Nejvic se mi na Linuxu liby, ze si muzete upravit takmer vsechno.. tedo to je alespon to, naco sem nrazil ale upravovat to zatim neumim :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
silent0
Stálý člen
11. 2. 2009   #23
-
0
-

anonim . Já ti to řeknu takto linux není jenom OS :) to je prostě něco velkého .
jj být tebou si vyberu bud graficke prostredi KDE nebo Gnome jestli máš rád styl a dobrou grafiku tak KDE a zasni s Kubuntu ,jestli Gnome tak Ubuntu

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Smokie0
Expert
11. 2. 2009   #24
-
0
-

anonim napsal:
Celi zivot sem pracoval s Windows, A stale budu, .

To som si myslel aj ja, ale...

...najprv som casto prepinal medzi ubuntu a XP, pretoze nieco bolo dobre tam, nieco zase tu. Neskor sa mi podarilo v Ubuntu objavit veci, ktore dokonale nahradzovali to co mi chybalo a na co som bol zvyknuty v XP. Ale stale som tam chodil kvoli Richard Burns Rally (jazdim online) a digitalnej TV.

Potom sa mi pomocou Wine (Wine Is Not a Emulator, nahrada windowsackych kniznic v linuxe) podarilo RBR rozbehat v ubuntu a stream z digitalnej TV sa bez problemov (a instalacie cohokolvek...vlastne nic co mam v notebooku som nemusel zvlast instalovat, vsetko Ubuntu zvladlo samo) rozbehol v Kaffeine (video prehravac). Ale stale ma pri XP drzal Power Designer, v ktorom sa robia vyvojove diagramy a podobne veci, kvoli zadaniu do skoly, ktory vo Wine nechcel rozumne bezat.

V polovici decembra sa zadanie odovzdalo a od tej doby som XP nezapol.
Na disku ho stale mam, aj ked som minule uvazoval, ci ho nezmazat. Ale jeden nikdy nevie. Mam XP aj vo Virtualboxe (software pre virtualnej stroje) po tom ako som sa dozvedel, ze zvlada 3D akceleraciu (aj D3D), kvoli Power Designeru (zapacil sa mi) a Photoshopu.
A stale uvazujem ci ho nevymazat, ale....ako som povedal, jeden nikdy nevie.

Tento kompletny prechod mi trval asi 10 mesiacov. Ubuntu som prvykrat nainstaloval vo februari 2008. A pokial by ste sa pytali na co vyuzivam pocitac, tak hlavne na programovanie aplikacii, webovych stranok, pisanie dokumentacie, pocuvanie hudby, pozeranie filmov a obcasne odreagovanie pri RBR. Takze pokial vo Windowse nie je ziadna pre Vas killer aplikacia, ktora vam technicky nedovoli ho opustit (a aj to sa da vacsinou vyriesit pomocou Wine, alebo Virtualboxu), tak Vase slova, ktore som odcitoval v uvode pre vas coskoro platit nemusia :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
silent0
Stálý člen
11. 2. 2009   #25
-
0
-

Smokie jsme na tom podobně ,jen já už asi rok Widle nemám na pc a ani nechci už to není pro mě stačí mě linux :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
???
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
27. 3. 2009   #26
-
0
-

nevíte někdo kde bych sehnal vixtu v češtině

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.130.–
Miro17010
Stálý člen
27. 3. 2009   #27
-
0
-

ja mam ubuntu a s compizom su tie efekty dobre, skusal som aj kubuntu ale blbli mi ovladace ati, ubuntu mam po slovensky a asi je aj v cestine

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Tocimanko0
Grafoman
27. 3. 2009   #28
-
0
-

Ja už tiež fičím nejakú dobu na linuxe. Predtým to bol dualboot, ale prišla revolučná okolnosť - XPčko chytilo vírus. Okrem toho už nejaký čas bugoval (samé sprosté hlášky a často mi zamŕzali niektoré veci a samozrejme všelijaké neriešiteľné, nepochopiteľné problémy) a prestalo ma to baviť. Preto som si povedal, že prejdem na linux úplne. Mojím favoritom je a bude vždy Ubuntu. V najnovšej verzii dokonca opravili niektoré sprostosti a problémy, ktoré som nevedel riešiť, moje rozhodovanie nebolo také ťažké. V ubuntu bežný užívateľ nepotrebuje znalosť príkazov do terminálu, ale všeobecne na linuxe je to výhodou. Filmy, hudba, programovanie, office - to všetko Linux hravo zvláda a preto som sa tu veľmi rýchlo udomácnil. Na windows budem kydať len preto, že mi spravil viac problémov ako osohu, ale nedá sa jednoznačne ukázať prstom, že aha, toto je najlepšie.

Toľko z mojej strany.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Linux — založil bbtrash

Linux — založil kak

C++ a linux — založil vird

Linux 1.0 — založil Garret Raziel

Na co linux? — založil liskX

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý