Tisk formuláře - VB 2008 – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tisk formuláře - VB 2008 – Visual Basic – Fórum – Programujte.comTisk formuláře - VB 2008 – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
razzo0
Duch
11. 2. 2009   #1
-
0
-

zdravím,
potřeboval bych poradit jak mám ve visual basicu 2008 vytvořit tisk formuláře, na kterém mám nějaký textbox, label apod.

předem děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.231.–
Reklama
Reklama
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
11. 2. 2009   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
radimq0
Duch
21. 7. 2009   #3
-
0
-

Potřebuji z dokumentu vytisknout stránku podle hodnoty proměnné ale nějak se nedaří. Pokud zadám:

ActiveDocument.ActiveWindow.PrintOut _
Pages:="3"


vytisknou se všechny stránky dokumentu. Při zadání:

ActiveDocument.ActiveWindow.PrintOut _
Range:=wdPrintFromTo, From:="3", To:="3"


se sice vytiskne požadovaná stránka, ale pokud 3 nahradím proměnnou tisknou se opět všechny stránky. Při zadání bez uvozovek se zobrazí chybové hlášení.
Za dobrou radu předem děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.164.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý