Pole objektů dynamicky? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pole objektů dynamicky? – C / C++ – Fórum – Programujte.comPole objektů dynamicky? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 2. 2009   #1
-
0
-

dobry vecer
potrebuju nechat ve smycce vytvaret novy objekt (samozrejme pokazde s jinym nazvem), dokud uzivatel smycku neprerusi. jak to udelat, kdyz vlastne nevim, kolik vyslednych objektu bude?mam na mysli neco takoveho:

while(odpoved == 'a') {
//...
DbElement * Prvek[i];
cout <<"Vytvorit dalsi prvek? a/n";
//...
}

dekuji za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.21.–
Reklama
Reklama
Quiark0
Věrný člen
11. 2. 2009   #2
-
0
-

1. Použít STL a z něj vector, list nebo něco. To je docela pohodlné. Více info si jistě vygůglíš.
2. Ručně to musíš napsat tak, že vždy to pole alokuješ nové, větší, data zkopíruješ a tamto pole smažeš. Doporučuju nezvětšovat o 1, ale aspoň o 10 nebo tak.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 116 hostů

Podobná vlákna

Pole v objektu — založil foxik

Pole objektu — založil tone

Pole různých objektů — založil jarda23

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý