Ahoj, právě mě napadlo vytvořit českou databanku designových templatů, něco jako http://www.4templates.com/.
Proto hledám designéry, kódery XHTML, kteří by věnovali svůj čas a vytvořili pár "startovacích" templatů, pro různé obory (portály, bussines site, game site, e-comerce, atd....). Těch to templatů by bylo využito k okamžitému naplnění databanky, aby mohl potencionální zákazník z čeho vybírat.
Vše by vypadalo tak že by se každý designer/kóder registroval(registrace podmíněna písemnou smlouvou). Po autorizaci regsitrace(doručení písemné smlouvy), by měl možnost nahrát novou šablonu. Zařadil by ji dle několika kritérií, nahrál náhledy několika podstránek (do náhledů bude vložen vodoznak a budou zmenšeny aby se aspoň trochu zamazilo kopírování), krátký popis šablony a nakonec cenu, kterou obdrží pokud někdo jeho template koupí. K ceně bude přičtěna jen smluvní provize.
Touto cestou by se otevřela možnost výdělku halvně studentům, ale i profesionálních designérů. Co vy nato přidá se někdo?
Fórum › Inzerce
Hledám grafiky, kódery xhtml pro databanku templatů.
To Santas : Proč jdeš do jednoho obchoďáku když hned vedle máš druhý?
To Santas : já nechápu tvou narážku :-)
No narážka byla ohledně toho, že jsou stránky, kde se css templaty dají stáhnout zdarma, takže nevidí důvod, proč si je kupovat...
Mno, ty kvalitnější templaty se dají klidně prodávat, však se to taky dělá. Ovšem je to otázka kvality, která musí být na odpovídající úrovni.
To Spectator : Proč se o to nepokusit?
Andriel napsal:
No narážka byla ohledně toho, že jsou stránky, kde se css templaty dají stáhnout zdarma, takže nevidí důvod, proč si je kupovat...
nie, myslel som to tak, ze preco by som si to mal kupovat prave unho, ked si to mozem kupit rovnako lahko v zahranici
To Santas : Inu tak pak se vážně hodí odpověď "proč nakupuješ v jednom obchodě, když jsou tu i jiné obchody, ve kterých se dá nakoupit úplně stejně lehce?"
Každopádně v ten projekt příliš nevěřím, ale vzhledem k tomu, že CSS ani nedělám, jediné, co můžu dělat je držet palce, ať už věřit budu, či nikoliv
To Santas : Jak můžeš vědět, kolik by tě to stálo a jak můžeš vědět, že by se ti na českém obchodě nelíbilo něco, co bys na tom zahraničním nenašel? Ergo jak můžeš vědět, že nakupování v tom obchodě, co chce udělat plasmo nebude výhodnější? Proč řešíš takovou blbost, když to ještě ani není na papíře? Co když by tam dal nějaké body za nákupy, nebo něco takového? Co když by to tady stálo o polovinu míň, než na tvém zahraničním trhu?
To Andriel : Díky za obhajobu.
Jak již Andriel napsal, není to ještě napapíře, zatím sonduju zda by se našli lidi, kterří by templaty do obchodu vložil. Cenu nebudu určovat já, ale každý designér. Moje určení ceny bude jen v tomže se k nákupním cenám (to co zada designer) přičtš marže. Nic jiného.
To Santas : Ptám se znovu a přesněji. Proč půjdeš nakoupit do Sparu, když hned vedle bude Kaufland? :-)
Zbraň si chci pořídit díky tomu že podnikám, a to přináší svá rizika.
Jesli potřebuješ tu zbraň kvůli vedení databáze Templatů, tak mi prosím dovol abych se srdečně zasmál... :smile6: :smile6: :smile6:
To SuperAdmin : Kvůli templátům ne, ale kvůli zásilkám z kolumbie :smile3:
To Earl Cash : njn, ale :smile16:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledám grafiky — založil Bury
Hledám kódy do grafiky — založil kai
Hledame C/C++ kodery pro projekt Reya. — založil Reniezs