Auto reload stranky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Auto  reload stranky – PHP – Fórum – Programujte.comAuto reload stranky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
12. 2. 2009   #1
-
0
-

dobry den
potreboval by som script ktory by mi refreshol stranku ale tak aby to nebolo vidno v prehliadaci pomocou php a ajaxu.
dufam ze som to napisal dost zrozumitelne
dakujem za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.9.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
12. 2. 2009   #2
-
0
-

To 7raul : jak chceš reloadnout stránku aby to nebylo vidět v prohlížeči????
jestli chceš automaticky provést kód na stránce, aniž by ten skript někdo spustil použij cron(); jinak si to neumím vysvětlit, kdyžtak to blíž popiš

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
12. 2. 2009   #3
-
0
-

no aby sa neobnovovala cela stranka ale iba cast ktoru potrebujem napr. na stranke http://fmko.cz/index.php (sry za reklamu) tam je shoutboard a tak nejak to chcem

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.9.–
FrEnkLiN0
Duch
12. 2. 2009   #4
-
0
-

cize ty chces aby se stranka sama od sebe aktualizovala ? nebo co ? ... parent.window.location.reload();

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.50.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
12. 2. 2009   #5
-
0
-

no nieco take ale nie uplne cela ale len jedna cast v dive

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.9.–
janik3660
Návštěvník
13. 2. 2009   #6
-
0
-

daj tam frame a ten klasicky refreshuj :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.175.–
HTML, CSS, PHP, MySQL, JAVASCRIPT, PASCAL, C/C++
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
13. 2. 2009   #7
-
0
-

janik366 napsal:
daj tam frame a ten klasicky refreshuj :)


to som uz skusal to vidno v prehliadaci ze nacita stranku....ja to potrebujem cez AJAX btw:taku temu som tu nenasiel

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.230.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
16. 2. 2009   #8
-
0
-

tak nikto nevie ako nato????

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.166.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
16. 2. 2009   #9
-
0
-

Možná najdeš inspiraci tady:
http://www.webmasterworld.com/forum91/5643.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Mega.Lama0
Stálý člen
16. 2. 2009   #10
-
0
-

To 7raul : ...v JavaScripte urob cyklus napr. každých 5 min. a každých 5 min bude volať window.location.reload();



var i = getMinutes();
if(i++){
document.window.location.reload();
}

Refresh každú minútu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Thomash0
Newbie
1. 3. 2009   #11
-
0
-

To 7raul : ja by som ti mohol pomoct, da sa tam dokonca nastavit aj cas v sekundach za kolko sa to refreshne

<script language="JavaScript">


var countDownInterval=10; /tu je ten interval refreshu v sekundach
var c_reloadwidth=200

</script>


<ilayer id="c_reload" width=&{c_reloadwidth}; ><layer id="c_reload2" width=&{c_reloadwidth}; left=0 top=0></layer></ilayer>

<script>

var countDownTime=countDownInterval+1;
function countDown(){
countDownTime--;
if (countDownTime <=0){
countDownTime=countDownInterval;
clearTimeout(counter)
window.location.reload()
return
}
if (document.all) //if IE 4+
document.all.countDownText.innerText = countDownTime+" ";
else if (document.getElementById) //else if NS6+
document.getElementById("countDownText").innerHTML=countDownTime+" "
else if (document.layers){ //CHANGE TEXT BELOW TO YOUR OWN
document.c_reload.document.c_reload2.document.write('Ďaľší <a href="javascript:window.location.reload()">refresh</a> za<b id="countDownText">'+countDownTime+' </b> sekúnd')
document.c_reload.document.c_reload2.document.close()
}
counter=setTimeout("countDown()", 1000);
}

function startit(){
if (document.all||document.getElementById)
document.write('Next <a href="javascript:window.location.reload()">refresh</a> in <b id="countDownText">'+countDownTime+' </b> sekúnd')
countDown()
}

if (document.all||document.getElementById)
startit()
else
window.onload=startit

</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.229.–
ETNyx0
Newbie
1. 3. 2009   #12
-
0
-

Když si mluvil o AJAXu tak zkus tohle

nejdřív si do stránky šoupneš třeba takovyto div

<div id="online" style="float: left; width: 180px;">Právě probýhá aktualizace dat. Prosím počkejte</div>


pak budes potrebovat nalinkovat tenhle JS soubor
window.setInterval("online()", 1000);

function online() {
if (window.XMLHttpRequest) {
http_request = new XMLHttpRequest();
} else if (window.ActiveXObject) {
try {
http_request = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
} catch (eror) {
http_request = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
}
http_request.onreadystatechange = function() { take_data(http_request); };
http_request.open('POST', './inc/ajax_background.php', true);
http_request.setRequestHeader('Content-Type', 'application/x-www-form-urlencoded');
http_request.send(null);
}
function take_data(http_request) {
if (http_request.readyState == 4) {
if (http_request.status == 200) {
var area = document.getElementById('online');
area.innerHTML = http_request.responseText;
} else {
var area = document.getElementById('online');
area.innerHTML = 'Omlouváme se, ale došlo k chybě na straně severu. Tato služba je dočasně nedostupná.';
}
}
}


a do tretice takovej backend pojmenovl jsem ho ajax_background.php (viz: http_request.open('POST', './inc/ajax_background.php', true); ) nebudu to upravat dam tam co jsem si zkousel


include_once("./inc/db.php");
db_open(false);

$sql_online = my_query("SELECT user FROM online WHERE 1=1 ORDER BY user");
while($online = my_fetch_array($sql_online)){
echo $online["user"]."";
}
$count_online = my_num_rows($sql_online);
if($count_online == 1) { $user_word = "Je připojen: $count_online uživatel"; }
if($count_online >= 2 AND $count_online <= 4) { $user_word = "Jsou připojení: $count_online uživatelé"; }
if($count_online >= 5) { $user_word = "Je připojeno $count_online uživatelů"; }
if($count_online != 0) {
echo "<hr />$user_word";
} else {
echo "<hr />Není připojen žádný uživatel";
}


jop mala poznamka v ty "knihovne" db.php mam trosku poupraveny mysql funkce tak sem si nadefinoval svoje my_query() atd,.. tak bacha kdyz to jen zkopirujes tak ti to bude hazet chyby :-)

no a pokud tam nemam zadnou chybu tak by to mělo každou vterinu refreshovat obsah toho divu a uzivatel to pozna jen tehdy kdyz se zmeni vysledek, ktery generuje ajax_background.php, což v mém případě je když se někdo prihlasil nebo odhlasil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

Podobná vlákna

Reload stránky — založil yxcvb

Reload stránky a složka — založil roman.jaros

VB - Reload picture — založil Denoy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý