Ako odstranit konzolu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako odstranit konzolu – C / C++ – Fórum – Programujte.comAko odstranit konzolu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
12. 2. 2009   #1
-
0
-

ako by som mohol odstranit konzolu ked mam program vo win32 API (pouzivam dev-c++) - teda zobrazi sa mi aj aplikacia normalna ale aj konzola

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.169.162.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
12. 2. 2009   #2
-
0
-

projdi si funkce pro praci s windows consoli na msdn ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yaqwsx+9
Posthunter
12. 2. 2009   #3
-
0
-

Ve Visual Studiu to jde nasatvit. MOžná to bude i v DevC++...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.103.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Quiark0
Věrný člen
12. 2. 2009   #4
-
0
-

Ve Visual Studiu se nastavuje subsystém - console nebo windows, je to buď někde pod linkerem nebo pod C++. Taky se to nastavuje hned při vytvoření projektu, jestli je to konzolová nebo win32 aplikace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
yaqwsx+9
Posthunter
12. 2. 2009   #5
-
0
-

To Quiark : Omlouvám se jestli jsem tě špatně pochopil, ale ve Vs jde skrýt konzole u i čistě konzolové aplikace...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.103.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Quiark0
Věrný člen
12. 2. 2009   #6
-
0
-

To já nepopírám...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 72 hostů

Podobná vlákna

Jak odstranit H+V scrollbar — založil Petroff

Odstranit pozadí obrázku — založil šimpansky

Odstranit tag z linku — založil Kvetos

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý