Načtení textu do objektu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Načtení textu do objektu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comNačtení textu do objektu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Sender0
Duch
14. 2. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,
poradil by někdo jak za běhu stránky dostat do tohoto objektu jiný text,případně načíst html stránku ?
Pokud to nejde,existuje nějaký jiný objekt ,kterému lze nastavit ponkrétní rozměry a pozici,do kterého načíst jinou stránku ?

<div id="wb_Html1" style="position:absolute;left:231px;top:161px;width:424px;height:321px;z-index:10" align="left">
Text</div>
(omlouvám se za začátečnický dotaz)

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
14. 2. 2009   #2
-
0
-

To Sender : pomocí php tam můžeš tu stránku includovat

<?php

include "stranka.html";
?>

a text se dá taky změnit pomocí php

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Sender0
Duch
14. 2. 2009   #3
-
0
-

crAzY^ napsal:
To Sender : pomocí php tam můžeš tu stránku includovat

<?php
include "stranka.html";
?>

a text se dá taky změnit pomocí php



Vůbec nechápu jak to použít. (Píši HTML -php mi nic neříká). Jde mi prostě o to,aby se na kliknutí třeba na obrázek změnil obsah toho oběktu (případně načetla do něj jiná stránka)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Quiark0
Věrný člen
14. 2. 2009   #4
-
0
-

Změnu na kliknutí bez programování neuděláš. Takže budeš potřebovat v tomhle případě asi použít javascript.

Pokud chceš jen staticky mít ve stránce jinou stránku, použij tag iframe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Sender0
Duch
14. 2. 2009   #5
-
0
-

Quiark napsal:
Změnu na kliknutí bez programování neuděláš. Takže budeš potřebovat v tomhle případě asi použít javascript.

Pokud chceš jen staticky mít ve stránce jinou stránku, použij tag iframe.



Můžu se zeptat ,jak by to vypadalo s javascriptem ? (Potřeboval bych nějakou konkrétní ukázku)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
14. 2. 2009   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Sender0
Duch
15. 2. 2009   #7
-
0
-

Díky za snahu,ale to mi fakt nepomůže.Potřeboval bych konkrétní příklad -ukázku kódu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
tommz90
Stálý člen
15. 2. 2009   #8
-
0
-

Zkus tohle. Jinak by ses měl naučit alespoň základy javascriptu

<html>

<head>
</head>
<body>

<div id="text_pole">Nějaký text.</div>

<div onclick='document.getElementById("text_pole").innerHTML = "Jiný text"'>Sem klikni</div>

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.209.19.–
Sender0
Duch
15. 2. 2009   #9
-
0
-

Funguje parádně -díky moc ! Laboruju s tím jak načíst do toho objektu jinou stránku (např. stranka.html) a nemůžu na to přijít. Jde to vůbec ?

(jsem začátečník)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Quiark0
Věrný člen
15. 2. 2009   #10
-
0
-

Cizí stránku jedině do tagu iframe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Sender0
Duch
15. 2. 2009   #11
-
0
-

OK.Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Načtení textu z třídy — založil Gauntlet

Načtení textu e-mailu z MySQL — založil Tomáš Bláha

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý