JQuery - nejde zmensit/zvacsit div – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

JQuery - nejde zmensit/zvacsit div – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJQuery - nejde zmensit/zvacsit div – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

viktor
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 2. 2009   #1
-
0
-

zdravim, potreboval by som trochu posunut, ako upravit nefunkcny kod..

mam #hlavny div velky 800px, v ktorom je tlacitko .min , ide mi o to, ze ked kliknem na tlacitko .min, #hlavny div by sa mal zmensit dajme tomu na 700px, co sa aj stane, no po opatovnom kliknuti by sa mal vratit do povodneho stavu. divy #panel, leftmenu a rightmenu sa schovavaju/vysuvaju korektne. preco nefunguje #hlavny? dakujem





$(".min").click(function(){
$("#panel").slideToggle(50);
$("#leftmenu").slideToggle(50);
$("#rightmenu").slideToggle(50);

$("#hlavny").animate({width:"704px"}, 50);

$(this).toggleClass("reset"); return false;
});


online ukazka: http://podstromami.com/test/

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.17.–
pepek920
Duch
14. 2. 2009   #2
-
0
-

Síce trochu krkolomné riešenie, ale funguje:

$(document).ready(function(){

$(".min").click(function(){
$("#panel").slideToggle(50);
$("#leftmenu").slideToggle(50);
$("#rightmenu").slideToggle(50);
if ($('#hlavny').width() == 704) {
$("#hlavny").animate({width:"800px"}, 50);
}
else {
$("#hlavny").animate({width:"704px"}, 50);
}
$(this).toggleClass("reset"); return false;
});

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
viktor
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 2. 2009   #3
-
0
-

potrebujem ale menit sirku viacerym divom..

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.17.–
Mega.Lama0
Stálý člen
16. 2. 2009   #4
-
0
-

...hm...dobré sú zavolané?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
9. 6. 2009   #5
-
0
-

Neviem ci toto je to co si chcel, ale skus:



$(".min").click(function(){
$("#panel").slideToggle(50);
$("#leftmenu").slideToggle(50);
$("#rightmenu").slideToggle(50);
$("#hlavny").toggle(function(){$('$hlavny').css({'width':'700px'})},function(){$('$hlavny').css({'width':'800px'})});
});

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.108.–
@mattonik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Pretekajúci DIV — založil Kuboslav

Zjednodusenie DIV-u — založil Kuko.sk

Div layout — založil Lighter

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý