Je to traps...ale neumím CSS... – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Je to traps...ale neumím CSS... – CSS – Fórum – Programujte.comJe to traps...ale neumím CSS... – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mega.Lama0
Stálý člen
15. 2. 2009   #1
-
0
-

mám:



<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<title></title>
<style>
*{margin:0;padding:0;}
html,body
{
background-color: #000000;
}
#head
{
top: 25px;
position: center;
border: 0px solid;
padding:0;
margin:0;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="head">
<a href="index.html"><img src="a(2)/header.png"></a>
</div>
</body>
</html>


ale okolo obrázka se i vytvorí rámeček fialový rámeček...čim to je?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.232.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Reklama
Reklama
jozo00250
Návštěvník
15. 2. 2009   #2
-
0
-

Preto lebo si v dive head nadefinoval border pre cely div ale nie pre obrazky v tom dive, inak nezmysel je aj to čo tam máš border: 0px solid; ak už raz je border nulový tak netreba zadavat aj typ borderu. Definuj si to takto

img { border: 0px; }
alebo si pre ten obrázok sprav vlastnú triedu a tam nastav border na nulu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.200.–
Esfo
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
23. 6. 2009   #3
-
0
-

čau, prosím začínajícího nadšence, který by mi za skromnou odměnu pomohl uspořádat obrázky na webu tak, aby byly kompatibilní pro explorer i firefox. Moje icq 293334455

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.145.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
24. 6. 2009   #4
-
0
-

Hoď sem adresu webu a někdo ti milerád poradí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.69.–
KIIV+42
God of flame
24. 6. 2009   #5
-
0
-

protoze obrazek v <a> ma takovej ramecek.. hod treba a img { border: 0; } nebo podobne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Trivialní, ale nemožné — založil Jakub Sosnovec

PHP ALE .NET — založil ifan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý