Styl zápisu #include – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Styl zápisu #include – C / C++ – Fórum – Programujte.comStyl zápisu #include – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
16. 2. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den. Stáhl jsem si knihovnu Spirit pro práci s textem. Při pokusu o kompilaci hází chybu o neexistenci includovaných souborů. Má otázka je: Kde se nachází kořenová složka, includuji-li zápisem



#include <'...'>


Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.156.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Reklama
Reklama
tmi0
Věrný člen
16. 2. 2009   #2
-
0
-

#include <> -> nastaveni kompilatoru. zalezi na tom jaky pouzivas kompilator, vetsinou to je nastavitelne nejakym switchem ci u ide nekde v settings...
#include "" -> aktualni adresar

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
16. 2. 2009   #3
-
0
-

To tmi : Nemohl bys mi s tím pomoct? Nevím, co hledat. Používám MS Visual Studio 6

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.156.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
AdamHlavatovic0
Stálý člen
16. 2. 2009   #4
-
0
-

> Má otázka je: Kde se nachází kořenová složka, includuji-li zápisem
tam kde mate nastavene

pre vs2008:
tools->options->projects and solutions->VC++ directories
potom v policku 'Show directories for' vyberiete 'Include files' a
mozte si ponastavovat adresare v ktorych ma kompilator hladat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.32.–
janik3660
Návštěvník
17. 2. 2009   #5
-
0
-

tak skus dat #include < .... >

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.22.–
HTML, CSS, PHP, MySQL, JAVASCRIPT, PASCAL, C/C++
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 63 hostů

Podobná vlákna

CSS styl — založil TomK65

Swing - styl prvků — založil fatalwir

Filtry - ošoupaný styl — založil PetrXXXL

Dotaz k zápisu — založil JMM

Styl psaní www stránek — založil Pavelv

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý