ASP.NET - HTML Editor – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET - HTML Editor – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET - HTML Editor – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
17. 2. 2009   #1
-
0
-

Zdravím.
Chci se zeptat, jak bych vytvořil textové pole, které by podporovalo formátování textu. Takže když tam bude zapsáno třeba <strong>Neco</Strong> tak se to nezobrazí takto, ale tučné.

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
17. 2. 2009   #2
-
0
-

To Anonymní uživatel : Buď si to můžeš udělat sám a nebo použít např. FCKEditor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
17. 2. 2009   #3
-
0
-

No, chtěl bych si to udělat sám, ale nevím jak vytvořit ten prvek, abych do něj mohl psát, a zároven i formátovat... Ten textBox

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
dannyk0
Věrný člen
17. 2. 2009   #4
-
0
-

Tohle to podle me sam jen tak nedas.Jestli se nepletu,budes muset parsovat ty znacky,pak budes muset sam renderovat text apod podle tech znacek a to nebude zadna sranda.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
1. 3. 2009   #5
-
0
-

To dannyk : Částečně se pleteš. V prostředí webu to za tebe dělá browser. Jde jen o to, připravit hromadu Javascriptu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dannyk0
Věrný člen
1. 3. 2009   #6
-
0
-

V prostredi webu ano, ale ja to bral spis na klasicky forms textbox, ale jinak na tom webu by se o to mel postarat browsert, to mas recht,ale pachtit se s tema javascriptama by se mi fakt nechtelo :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

Podobná vlákna

ASP.NET: HTML Hlavička — založil Anonymní uživatel

ASP.NET výstup HTML — založil Standa

ASP.NET: HTML znaky &lt;&gt; — založil Anonymní uživatel

HTML formular v ASP.NET — založil Tomas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý