MAKRO – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MAKRO – C / C++ – Fórum – Programujte.comMAKRO – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Prog.0
Věrný člen
18. 2. 2009   #1
-
0
-

S céčkom som sa dlho nehral, a to čo teraz potrebujem som nikdy pred tým neriešil, tak by som vás chcel poprosiť o radu.

Potreboval by som pomôcť s makrom, ktoré mi uľahčí toto:

int zaregistruj_funkciu(char* nazov, void *fc_ref);


void cmd_MojaFunkcia1();
void cmd_MojaFunkcia2();
void cmd_MojaFunkcia3();
...

main()
{
zaregistruj_funkciu("MojaFunkcia1", cmd_MojaFunkcia1);
zaregistruj_funkciu("MojaFunkcia2", cmd_MojaFunkcia2);
zaregistruj_funkciu("MojaFunkcia3", cmd_MojaFunkcia3);
...
}
malo by to vyzerať cca takto:
#define zaregistruj( fn_name) zaregistruj_funkciu(......??....)


int zaregistruj_funkciu(char* nazov, void *fc_ref);

void cmd_MojaFunkcia1();
void cmd_MojaFunkcia2();
void cmd_MojaFunkcia3();
...

main()
{
zaregistruj(MojaFunkcia1);
zaregistruj(MojaFunkcia2);
zaregistruj(MojaFunkcia3);
...
}


...Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
Reklama
Reklama
tmi0
Věrný člen
18. 2. 2009   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.21.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Prog.0
Věrný člen
18. 2. 2009   #3
-
0
-

Ak som správne pochopil, # spôsobí že sa okolo hodonty hodia uvodzovky a mám string. Ak ten šupnem do zátvoriek a prihodím +4. Tým vlastne priratávam 4 ku pointeru na začiatok toho reťazca - posuniem sa o 4 chary doprava na začiatok tej časti ktorú potrebujem.

...na niečo také by som sám neprišiel.

Ďakujem!

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
tmi0
Věrný člen
18. 2. 2009   #4
-
0
-

rozumis tomu uplne spravne.
neni zac ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 105 hostů

Podobná vlákna

PL/SQL Developer - makro — založil Ondra

Kdo vytvoří makro pro VS C#? — založil marpit

Import do Access přes makro — založil MeFi100

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý