Zdravim,
potřebuji pomoci při řešení problému. Mám sestavit cyklický algoritmus pro sestavení vlaku o 10 vagonech a 1 lokomotivě. Mohl by mi někdo poradit?
Děkuji za odpověď
Fórum › PHP
Pomoc při řešení problému
Bald3rr napsal:
Možná jsem jedinej, ale pořád se nějak nechytám na vagónech a lokomotivě. Ten vlak představuje nějaké pole, či co?
Jinak, co přesně nevíš na UML? Pokud jsem to pochopil dobře, tak je to velmi jednoduché
A mohl by jsi mě to vysvětlit? Ten vlak má představovat výpis hodnot( mělo by se vypisovat lokomotiva+1 vagon,2 vagony,3. vagony,...,10 vagonů).
Děkuji za odpověď
To MaxDJs : Pokud máš udělat vývojový diagram a skript už máš napsanej, kde je tedy problém? Pokud ještě nemáš skript, tak při jeho vytváření na to určitě přijdeš.
Malá nápověda, vypíšeš lokomotiva, potom budeš mít nějakej cyklus, kde vypíšeš aktuální hodnotu/mezeru/(vagon,vagony, vagonů).
si neuvedomujes ze "sestavit vlak" je naprosto neuveritelne nedostatecnej popis...
Ten vlak má představovat výpis hodnot( mělo by se vypisovat lokomotiva+1 vagon,2 vagony,3. vagony,...,10 vagonů).
tohle uz zni jako dostatecnej popis...
jinak vypises lokomotiva, -> i = 1 -> cyklus i<=10 -> vypis i + vagon
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Fraktály - řešení problému — založil GoliathL
Podmínky při řešení soustavy dvou lineárních rovnic o dvou neznámých — založil martin.kubik
Pomoc pri pascale — založil liska11
Moderátoři diskuze