Php - pár otázok... – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Php - pár otázok... – PHP – Fórum – Programujte.comPhp - pár otázok... – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
18. 2. 2009   #1
-
0
-

keď mám login a aj registráciu tak ako stlačím tlačidlo tak sa zobrazí biela stránka a týmto to hasne.
u MySQL...pokiaľ som vytvoril tabuľku cez script
a MySQL uzavrel zmazal script a zapol druhý script tak napísalo že tabuľka už neexistuje...kde je chyba?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
18. 2. 2009   #2
-
0
-

co znamená tohle:
array(0) { }

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
19. 2. 2009   #3
-
0
-

To Anonymní uživatel : Obávám se, že bez kousku zdrojáku ti nikdo neporadí. Leda by tu někdo měl věšteckou kouli.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
19. 2. 2009   #4
-
0
-

chyba je v zasade vzdy mezi klavesnici a zidli :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 2. 2009   #5
-
0
-

ok:



<?php
/*Login script*/
var_dump(debug_backtrace());
$link = mysql_connect('localhost','***********','*******')or die("Can't connect to database: ". mysql_error());
mysql_select_db('*******',$link);
$_POST['nick'] = $name;
$_POST['passphrase'] = $pssd;
$name = stripslashes($name); // anti XSS
$pssd = stripslashes($pssd);
$name = mysql_real_escape_string($name);
$pssd = mysql_real_escape_string($pssd); //anti sql injection

$md5pass = md5($pssd);

if(empty($_POST['nick']) || empty($_POST['passphrase'])){
$msg = "Nezhoduje";
}

if ($pssd == $x){

$sql = "SELECT nick,pssd FROM users WHERE nick= '$name' AND user_pwd = '$md5pass'";
$result = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($result);

if ( $num != 0 ) {

// Pokiaľ sa našla zhoda
session_start();
list($user_id,$user_email) = mysql_fetch_row($result);
// Budú sa používať premenné:
$_SESSION['nickname']= $name;
if (isset($_GET['ret']) && !empty($_GET['ret'])) // ?...co je ret?...=D
{
header("Location: index.php");
}
else
{
header("Location: myaccount.php");
}
//echo "Logged in...";
exit();
}

header("Location: login.php?msg=Invalid Login");
//echo "Error:";
exit();
}
mysql_close();
?>

<?php if (isset($_GET['msg'])) { echo "<div class=\"msg\"> $_GET[msg] </div>"; } ?>


tak?...mysql_connect je ok...tak ja nwm už...furt ale rozmýľam co je to $_GET['ret'] keďže som si stiahol script z netu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.237.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
19. 2. 2009   #6
-
0
-

no podle toho co to $_GET['ret'] dělá, tak bych to nazval spíše $_GET['return'] :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Mega.Lama0
Stálý člen
19. 2. 2009   #7
-
0
-

nj...a teraz skopnu co vše to vypsalo:



array(0) { }
Notice: Undefined variable: name in login.php on line 7

Notice: Undefined variable: name in login.php on line 9

Notice: Undefined variable: _SESSION in .php on line 17

Notice: Undefined variable: x in login.php on line 20

bolo použité i:
error_reporting(E_ALL);
ale furt nechápem čo je to Array(0){ }

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.237.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
19. 2. 2009   #8
-
0
-

co ma podle tebe delat toto?
$_POST['nick'] = $name;
$_POST['passphrase'] = $pssd;

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
19. 2. 2009   #9
-
0
-

To Mega.Lama : To Array(0){ } je výpis funkce var_dump(). Voláš ji hned na začátku skriptu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Mega.Lama0
Stálý člen
19. 2. 2009   #10
-
0
-

ale je to ok,alebo nie?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.237.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Jerry123456789
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
20. 2. 2009   #11
-
0
-

Řídek 6 a 7 je:



$name = $_POST['nick'];
$pssd = $_POST['passphrase'];

a smaž taky
var_dump(debug_backtrace());


Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.60.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 2. 2009   #12
-
0
-

a hotovo? =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.230.–
Tocimanko0
Grafoman
20. 2. 2009   #13
-
0
-

To Mega.Lama : Dobrá rada: Na notices sa vyser a v configu serveru si ich vypni. Málokedy sú nositeľom dôležitých informácií.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 2. 2009   #14
-
0
-

Ok,ok...btw...to máš Vz. 58 na fotke?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.230.–
Tocimanko0
Grafoman
20. 2. 2009   #15
-
0
-

Ak myslíš moju fotku, tak pravdupovediac ani neviem, kto na tej fotke je ;) Ja mám doma M16ku airsoftovú elektrickú. Nechajme offtopic stranou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Pár otázok k VB — založil Majox

Par otazok k C++ — založil Rocco Siffredi

Pár otázok k VB6 — založil Majox

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý