Čślovanie stránok – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Čślovanie stránok – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comČślovanie stránok – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1380 příspěvků
19. 2. 2009   #1
-
0
-

Dobrý deň

Mám taký problém neviem nikde nájsť kód na čislovaníe stránok. Keď mám na jednej strane toho moc už mi to zasahuje do spodku tak potrebujem aby mi to prehodilo na ďaľšiu stranu.....nemôžte mi sem niekto vložiť prosím vás kód?

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.103.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 2. 2009   #2
-
0
-

Toho pomocí HTML automaticky nedosáhneš, musíš sáhnout po něčem složitějším :smile1: Pokud ti to nevadí manuálně, tak samozřejmě můžeš napsat

Strana <a href="page2.html">2</a>, <a href="page3.html">3</a>
Ale moc pohodlné řešení to při více stránkách není:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 2. 2009   #3
-
0
-

Chrasty napsal:
Toho pomocí HTML automaticky nedosáhneš, musíš sáhnout po něčem složitějším :smile1: Pokud ti to nevadí manuálně, tak samozřejmě můžeš napsat

Strana <a href="page2.html">2</a>, <a href="page3.html">3</a>
Ale moc pohodlné řešení to při více stránkách není:)


a po com zlozitejsom mam siahnut?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.53.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 2. 2009   #4
-
0
-

Třeba PHP, v JavaScriptu to snad půjde taky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 2. 2009   #5
-
0
-

Chrasty napsal:
Třeba PHP, v JavaScriptu to snad půjde taky.


A v PHP nemas nejaky navod na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.53.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 2. 2009   #6
-
0
-

Na googlu toho o tomhle najdeš doslova stovky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 2. 2009   #7
-
0
-

:D praveze som hladal bud mi ani jedno nejde alebo tam nic nie je

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.53.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 2. 2009   #8
-
0
-

Hledej "php pagination", to je to co chceš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Lordest0
Super člen
20. 2. 2009   #9
-
0
-

uplne suhlasim s chrastym, cez html urobis strankovanie ztazka.. treba pouzit php alebo javascript..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.249.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý