Problem s neco.get lekce 12 – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s neco.get lekce 12 – Python – Fórum – Programujte.comProblem s neco.get lekce 12 – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
petrs210
Duch
20. 2. 2009   #1
-
0
-

Mam problem.Vzdy kdyz chci vyvolat prikaz get napise mi to: bound method Entry .get <Tkinter.Entry at nejaka adresa>.
Nevite co to znamena?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.43.–
Reklama
Reklama
Quiark0
Věrný člen
20. 2. 2009   #2
-
0
-

Nezapomínáš závorky za názvem funkce?

Takhle to má být:

obj.get()

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
petrs210
Duch
20. 2. 2009   #3
-
0
-

To Quiark : jasny ja jsem drevak.Diky moc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.43.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý