'Offline web browser' – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

'Offline web browser' – Visual Basic – Fórum – Programujte.com'Offline web browser' – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
20. 2. 2009   #1
-
0
-

Dobry den
Potreboval by som poradit, ako prinutit web browser, vytvoreny vo VB, aby po spusteni otvoril nie stranku na internete, napr. http://google.sk, ale html subor na disku, napr. index.html.
Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
"Ja som nezabil človeka, ale princíp."
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 2. 2009   #2
-
0
-

Tak mu jako URL zadej místo http://google.com třeba C:\web\index.html, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
KIIV+42
God of flame
21. 2. 2009   #3
-
0
-

nebo jeste casteji chce misto http dat file://

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
23. 2. 2009   #4
-
0
-

To KIIV : no...nefunguje mi to podla predstav, aby som bol presny, potrebujem spravit maly browser, ktory bude na CD a v jeho okne sa otvori predom pripravena stranka taktiez na CD...len stojim na tom, ze mi, mne nijakym znamym sposobom, nejde (resp. neviem :) ) nacitat ta pozadovana stranka. ak sa najde niekto taky dobry, prosim poradte mi.

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
"Ja som nezabil človeka, ale princíp."
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
23. 2. 2009   #5
-
0
-

máš VB 6.0 a na formuláři komponentu WebBrowser? Mělo by to jít jako s tou www stránkou visící někde na netu

Dim cesta As String

cesta = "C:\sample.html"
WebBrowser1.Navigate cesta
EDIT: s tím že cesta pro html stránku na cd nebude natvrdo napsaná (C:\, D:\...) pač né každej má mechaniku pod stejným písmenkem. Tudíž budeš muset použít toto:
cesta = app.path & "/sample.html"
app.path - vrátí cestu kde leží aplikace. Ke stránce musíš mít dobře zadanou cestu. Já zadal root kde leží i aplikace. Tudíž pokud budeš mít aplikaci na cd, kde mechaniku označuje písmeno E cesta bude ve výsledku E:\sample.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Web Browser v javě. — založil richard.zavodny

Browser — založil namr

WPF Browser aplication — založil Tomas

Vlastni browser hra — založil haji

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý