Statické pripojenie dllky... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Statické pripojenie dllky... – C / C++ – Fórum – Programujte.comStatické pripojenie dllky... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2009   #1
-
0
-

Jak pripojit knižnicu DLL do konzolovky?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Reklama
Reklama
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
21. 2. 2009   #2
-
0
-

Pokud máš k dispozici importovací lib knihovnu a příslušný hlavičkový soubor, tak použij tz. implicitní linkování - includuj hlavičkovy soubor a přilinkuj knihovnu k projektu(každé prostředí to má jinak). Pokud nemáš libku, tak ti zbývá tzv. explicitní linkování - tedy využít funkce LoadLibrary, GetProcAddress a FreeLibrary, více o tom pohledej tady ve foru(nedávno se to tu probíralo). Případně: http://zezula.net/cz/prog/funkce_z_dll.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2009   #3
-
0
-

Díky,pomohlo =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2009   #4
-
0
-

a co když je DLL v inej zložke,a né s programom v roote ?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 111 hostů

Podobná vlákna

Statické TreeView — založil Chudda

Staticke a nestaticke metody — založil vlado0991

Pretezovani staticke metody — založil Jenda

Staticke pole ve tride — založil Dimitry:f

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý