PDF – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PDF – PHP – Fórum – Programujte.comPDF – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2009   #1
-
0
-

Poprosim o radu, vytvaram php script ktorym chcem vytvorit pdf document, chcem aby obrazok ktory upoadnem aby sa vlozil do pdf ale vypisuje mi tuto chybu

uploads/graf.jpg
Fatal error: Uncaught exception 'PDFlibException' with message 'Handle parameter 'image' has bad value 0' in X:\www\createpdf.php:15 Stack trace: #0 X:\www\createpdf.php(15): pdf_place_image(Resource id #2, 0, 28, 324, 2) #1 {main} thrown in X:\www\createpdf.php on line 15

<?php


$uploaddir = 'uploads/'; // Relative path under webroot
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['userfile']['name']);
if (move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile)) { //FILE

echo $uploadfile;

$mypdf = PDF_new();
PDF_open_file($mypdf, "");
PDF_begin_page($mypdf, 595, 842);
$myfont = PDF_findfont($mypdf, "Times-Roman", "host", 0);
PDF_setfont($mypdf, $myfont, 12);
$myimage = PDF_open_image_file($mypdf, "jpeg", $uploadfile, "page", 1 );
pdf_place_image($mypdf, $myimage, 28, 324, 2);
pdf_close_image($mypdf, $myimage);

PDF_moveto($mypdf, 0, 735);
PDF_lineto($mypdf, 575, 760);
PDF_stroke($mypdf);
PDF_moveto($mypdf, 20, 55);
PDF_lineto($mypdf, 575, 55);
PDF_stroke($mypdf);
PDF_show_xy($mypdf, "A sample document.", 50, 40);
PDF_end_page($mypdf);
PDF_close($mypdf);
$mybuf = PDF_get_buffer($mypdf);
$mylen = strlen($mybuf);
header("Content-type: application/pdf");
header("Content-Length: $mylen");
header("Content-Disposition: inline; filename=gen03.pdf");
print $mybuf;
PDF_delete($mypdf);

}
else {
echo "File uploading failed.\n";
}
?>


Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.170.–
new_POPE
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
24. 2. 2009   #2
-
0
-

Skusal si lib FDPF ?

minule som potreboval rozchodit generovanie PDF a po mensich problemoch (ale len s kodovanim) to bolo vyriesene :-)
Nemal som problem s obrazkom ani textom a pracuje sa s nou celkom fajn.

lib: http://fpdf.org/
tu je konverter na pisma: http://fpdf.fruit-lab.de/

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.121.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 2. 2009   #3
-
0
-

existujou taky moznosti ze se obrazek nepodari nacist... ze neuhodnes jakou hodnotu to vrati?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Tlač, PDF — založil Tomáš Fedor

Vytvorenie PDF — založil Smokie

PDF v XML — založil Brano

PDF creator.... — založil Mega.Lama

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý