DLL kam psát?... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

DLL kam psát?... – C / C++ – Fórum – Programujte.comDLL kam psát?... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Juri
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
21. 2. 2009   #1
-
0
-



/* Replace "dll.h" with the name of your header */
#include "dll.h"
#include <windows.h>


DllClass::DllClass()
{

}


DllClass::~DllClass ()
{

}


BOOL APIENTRY DllMain (HINSTANCE hInst /* Library instance handle. */ ,
DWORD reason /* Reason this function is being called. */ ,
LPVOID reserved /* Not used. */ )
{
switch (reason)
{
case DLL_PROCESS_ATTACH:
break;

case DLL_PROCESS_DETACH:
break;

case DLL_THREAD_ATTACH:
break;

case DLL_THREAD_DETACH:
break;
}

/* Returns TRUE on success, FALSE on failure */
return TRUE;
}

kam psát kód?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
dannyk0
Věrný člen
22. 2. 2009   #2
-
0
-

Kod pises uplne mimo tuto funkci.Proste si nadefinujes nove metody a ty,ktere maji byt volatelne z apliakce nastavis jako extern.Najdi si na netu programovani dll pro c++ a mely by ti vyskocit nejake tutorialy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 2. 2009   #3
-
0
-

To dannyk :
predstav si že som nenašiel nič potrebné pre CZ/SK...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
dannyk0
Věrný člen
22. 2. 2009   #4
-
0
-

Uplne minitutor,ale da se to z nej pochopit,taky sem to podle nej delal.



http://www.zezula.net/cz/prog/vytvoreni_dll.html
http://www.zezula.net/cz/prog/funkce_z_dll.html


A jinak materialy v anglictine se taky pocitaj ;) napr:


http://www.google.cz/search?q=c%2B%2B+create+dll&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Import dll do me dll — založil VladislavK

Nejde psát do inputu — založil Matěj Andrle

Dokumentace v C# jak psát? — založil martin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý