C++ kursorPosition.. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ kursorPosition.. – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ kursorPosition.. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 2. 2009   #1
-
0
-

Chci zistit v C++ pozici curosoru na monitoru...jak na to?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
22. 2. 2009   #2
-
0
-

SDL, WinAPI, ...?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.67.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 2. 2009   #3
-
0
-

To Bald3rr :
Framework...=D...WinAPI,WinForm

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
dannyk0
Věrný člen
22. 2. 2009   #4
-
0
-



http://www.dreamincode.net/forums/showtopic59129.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 2. 2009   #5
-
0
-

to je vše? =O...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
dannyk0
Věrný člen
22. 2. 2009   #6
-
0
-

Vic na tom neni,proste si pomoci WinAPI GetCursorPos ziskas strukturu drzici hodnoty bodu na obrazovce a s tim pak pracujes.Viz odkaz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 2. 2009   #7
-
0
-

o co se stará knižnice <iomanip> ?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 2. 2009   #8
-
0
-



#include <windows.h>
#include <winuser.h>
#include <iostream>
#include <iomanip>

using namespace std;

int main()
{

POINT p;
GetCursorPos(&p);

cout<< "The cursor x is: " << p.x << " and y is: " << p.y <<endl;

}

...GetCursorPos je vstavaná funkcia v WIN-API ?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
dannyk0
Věrný člen
22. 2. 2009   #9
-
0
-

iomanip je knihovna pro zpracovani manipulatoru.Tento nazev slysim prvne a co sem narychlo nasel,tak jsou to funkce pro formatovani vystupu.

Ano, GetCursorPos je standartni WinAPI funkce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 2. 2009   #10
-
0
-

ok,thx...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 117 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý