Čas v JS (nerealny) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Čas v JS (nerealny) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comČas v JS (nerealny) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Thomash0
Newbie
23. 2. 2009   #1
-
0
-

caute, na webe thecrims.com som v zdrojaku stiahol JS code ktory ma casovac takto: 15 real minut je 1 hodina v hre, ale neviem ho vlozit na web, nevedeli by ste poradit?


<Script language="JavaScript">

function live_gametime(days, hours, minutes)
{
minutes += 1;
if(minutes > 59)
{
minutes = 0;
hours += 1;
}
if(hours > 23)
{
hours = 0;
days += 1;
}

t_days = days;
t_hours = hours;
t_minutes = minutes;

if(minutes < 10)
{
t_minutes = "0"+minutes;
}
if(hours < 10)
{
t_hours = "0"+hours;
}

time = "Den "+t_days+" "+t_hours+":"+t_minutes;

obj_gametime = document.getElementById('gametime_id');
obj_gametime.innerHTML = time;

setTimeout("live_gametime("+days+", "+hours+", "+minutes+")", 60000/4);
}

// -->
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.229.–
Mega.Lama0
Stálý člen
23. 2. 2009   #2
-
0
-

servus,už aj ty si tu? =D...(Peppy =))
...ide o to kde to vložíš,so stiahnutými hrami je ten problém,že neviem ich logiku,logiku kódu....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.226.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Čas — založil šampík

Čas — založil Kenvelo

čas v c++ — založil programator453

Čas v title — založil Frozen

Ubehnuty cas — založil dalaman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý