Medzera v system("") – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Medzera v system("") – C / C++ – Fórum – Programujte.comMedzera v system("") – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Peter D.0
Expert
28. 8. 2006   #1
-
0
-

Ahoj. Snažim sa spustiť nejaky program pomocou system:



#include <iostream>
using namespace std;
int main ()
{
system("C:api.exe");
system("PAUSE");
return 0;
}

funguje bezchybne, ale:
#include <iostream>

using namespace std;
int main ()
{
system("C:Program FilesFlashGetflashget.exe");
system("PAUSE");
return 0;
}

sa asi zastavi po medzeru. "...Program(presne tu)Files..."
?:bumbum:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Reklama
Reklama
Jura_0
Stálý člen
28. 8. 2006   #2
-
0
-

mephi napsal:

Ahoj. Snažím sa spustiť nějaký program pomocou system:



#include <iostream>
using namespace std;
int main ()
{
system("C:api.exe");
system("PAUSE");
return 0;
}

funguje bezchybne, ale:
#include <iostream>

using namespace std;
int main ()
{
system("C:Program FilesFlashGetflashget.exe");
system("PAUSE");
return 0;
}
??
sa asi zastavi po medzeru. "...Program(presne tu)Files..."
?:bumbum:?



Podle me cmd ten prikaz interpretuje spatne, cili C:Program vezme jako prikaz a
FilesFlashGetflashget.exe jako jeho parametr. Muzes se pokusit prepnout do adresare pomoci system(cd) nebo pomoci fci a potom jen zavolat system(flashget.exe). Ale na druhou stranu vidim, ze ten program je pro Windows, tak bych se asi nebranil pouziti ShellExecute. Navic tim ziskas vyhodu - nespusti se okno cmd.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Roman0
Newbie
28. 8. 2006   #3
-
0
-

Ja myslim ze by melo pomoci tohle...

#include <iostream>


using namespace std;

int main ()

{

system("\"C:\\Program Files\\FlashGet\\flashget.exe\"");

system("PAUSE");

return 0;

}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xp0
Věrný člen
28. 8. 2006   #4
-
0
-

z jakého důvodu jsou použity dvě lomítka za sebou?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
some_one0
Návštěvník
28. 8. 2006   #5
-
0
-

Escape charakter, - v řetězci začínajícím " je občas nutné použít nějaký speciální znak - třeba nebo " , a právě lomítko() znamená, že za ním bude následovat něco zvláštního..

" = "
=
...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
28. 8. 2006   #6
-
0
-

rschulz napsal:

Ja myslim ze by melo pomoci tohle...

#include <iostream>


using namespace std;

int main ()

{

system(""C:Program FilesFlashGetflashget.exe"");

system("PAUSE");

return 0;

}


Myslím, že tam ale nebudou ty uvozovky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 86 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý