Lib cURL – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Lib cURL – Delphi – Fórum – Programujte.comLib cURL – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
cniry0
Newbie
25. 2. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den, potřebuju v delphi pracovat s lib cURL, stáhl jsem si ze stránek autora dva soubory libcurlMDd.dll a libcurlMDd.lib ale nemám ponětí jak delphi říct, že to chci začít používat. Jsem v borland delphi začátečník ale snažím se z php přejít na delphi. Poradil by mi prosím někdo jak se ty dva soubory aktivují? děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.88.–
Reklama
Reklama
o-lox0
Super člen
25. 2. 2009   #2
-
0
-

Vysvetleni:
.lib je format pouzivany pro jazyk C na loading funkci z .dll souboru to ti je na nic.
pouzitelna je jen .DLL
obecně když chceš volat neco z .Dll
natahni z helpu [Calling dynamically loadable libraries] povi ti to neco o direktive external.

Nastesti toto reseni pouzivat nemusis, na siti jsou k dispozici zdrojaky i priklady
k Delphi v klasickem .pas formatu. To si prelozis do .dcu, vznikne ti konecne pouzitelna Unita.
http://sourceforge.net/projects/curlpas

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

.lib v C# — založil dargorar

Lwsock32.lib — založil BigFood

Sowin1d.lib — založil ph@tE

Ntl lib v c++ a gui v c# — založil stewe

Problem s FTP lib — založil freeman-half

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý