Náhodná stránka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Náhodná stránka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNáhodná stránka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Dave
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
25. 2. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych prosím pomoc. Po kliknutí na odkaz se náhodně vybere stránka, ale když se na něj klikne znova, tak už se skript nechce znovu opakovat a zůstane to na předchozí vygenerované stránce.

<script> 

var songs= new Array("a","b","c");
index = Math.floor(Math.random()*songs.length);
</script>

<a href="" id="link" target="ram">Písničky</a>

<script>
document.getElementById('link').href=songs[index] + ".html";
</script>
</div></div>
<iframe name="ram" align="top" width="600px" height="500px"
scrolling="no" noresize="noresize" frameborder="0" src="ram.html"></iframe>



<script>
document.getElementById('link').href=songs[index] + ".html";
</script>]

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.109.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
25. 2. 2009   #2
-
0
-

To Dave :
Podmienky i cykly si ešte raz preber...určite to zaberie =).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.247.–
Dave
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
26. 2. 2009   #3
-
0
-

Když já se javascriptem moc nezabývám. Potřeboval bych jenom prosím vědět jak by to bylo správně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.109.–
wokena0
Stálý člen
26. 2. 2009   #4
-
0
-

Musíš reloadovat stránku,když už na něj jednou klikneš (v proměnné už je ta danná stránka)... :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.226.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
Dave
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
26. 2. 2009   #5
-
0
-

takže kdybych dal do onclick reload stránky, tak by se to povedlo?

Nešlo by to třeba takto:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript">

<!--
b=["prvni",
"index",
"druha"];

// -->
</SCRIPT>
</HEAD>
<BODY>
<a href="" onclick="javascript:location.href=
b[Math.floor(Math.random()*b.length)]+".html";">david</a>



?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.109.–
Mega.Lama0
Stálý člen
26. 2. 2009   #6
-
0
-

vyskúšaj!...všetko je o skúšaní!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.237.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Náhodná čísla — založil Petr

Náhodná čisla — založil Zke

Nahodna cisla — založil CommanderZ

(pseudo)náhodná čísla — založil Noneus

Náhodná hodnota v PHP — založil w3q

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý