Mazání složek – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mazání složek – C / C++ – Fórum – Programujte.comMazání složek – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
xp0
Věrný člen
28. 8. 2006   #1
-
0
-

Potřebuji, aby se vymazaly všechny soubory i se složkami, pomocí "del" smažu všechny soubory ale složky zůstanou, a pomocí "rmdir" se sice smaže všechno, ale i se složkou ve které je to obsaženo, neví někdo, jak vyčistit složku, ale přitom aby zůstala a nebyla taktéž smazána?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Reklama
Reklama
xp0
Věrný člen
28. 8. 2006   #2
-
0
-

a je?t? m?m probl?m s vytvo?en?m slo?ky jej?ch? cesta je ulo?ena v prom?nn?, mohl by s t?m n?kdo pomoc? p?edem d?kuji
?

char text[10] = "c:cmd";

system("mkdir" text);//tento ??dek nem?m tu?en? jak napsat
?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Meneltharion0
Návštěvník
28. 8. 2006   #3
-
0
-

Na tvou druhou ot?zku: Jeliko? fce system bere jako argument jeden klasick? C ?et?zec (char *), mus?? jej nejd??v vytvo?it nap?. knihovn? funkc? strcat takto:

Nejprve vlo?it hlavi?kov? soubor s prototypem t?to funkce:

#include <string.h>

Potom postupuj takhle:

char text[10] = "c:cmd";
char kompletni_prikaz[20] = "mkdir ";
strcat(kompletni_prikaz, text);

A te? m?? v prom. kompletni_prikaz toto: "mkdir c:cmd" a m??e? volat fci system: system(kompletni_prikaz);

K prvn? ot?zce: Asi to bude blbej dotaz, ale pro? prost? ten adres?? po kompletn?m smaz?n? nevytvo??? znovu?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xp0
Věrný člen
28. 8. 2006   #4
-
0
-

taky mě to napadlo, ale myslel jsem, že to nšějak půjde přes ty příkazy rmdir nebo del, ale asi mi nic nezbude než je znovu vytvářet, zatím se bude jednat o pár řádků kódu navíc, ale v budoucnu už by to mohlo vadit, jak by se program rozšiřoval, jinak moc díky hodně jste mi pomoh

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 78 hostů

Podobná vlákna

C# - mazani slozek — založil ada.acs

C# mazaní složek ( 2 ) — založil ospaly.stanislav

C# - procházení složek — založil kukla11

Strom složek — založil Míra

[C#] Kopírování složek — založil Prochy

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý