Ulozit jako .exe – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ulozit jako .exe – Visual Basic – Fórum – Programujte.comUlozit jako .exe – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kliak
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 2. 2009   #1
-
0
-

Cau mam problem
V vb6 jsem si udelal program a chtel jsem ho ulozit jako .exe jenze to nejak nejde...
File- Make project1 .exe je sede neklikatelne nevite co s tim ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.67.–
Reklama
Reklama
ata20
Newbie
14. 3. 2009   #2
-
0
-

Pořiď si plnou verzi Visual Basic.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.226.–
adams succes
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
29. 3. 2009   #3
-
0
-

a nedá se někde stáhnout ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.67.–
Quiark0
Věrný člen
29. 3. 2009   #4
-
0
-

Legálně asi ne. Nicméně pokud bys přešel na VB.NET, tak Express edice je legálně zadarmo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 3. 2009   #5
-
0
-

Quiark napsal:
Legálně asi ne. Nicméně pokud bys přešel na VB.NET, tak Express edice je legálně zadarmo.


díky ...moc jdu se podívat po tom oficiálním webu

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.67.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 3. 2009   #6
-
0
-

Quiark napsal:
Legálně asi ne. Nicméně pokud bys přešel na VB.NET, tak Express edice je legálně zadarmo.


díky ...moc jdu se podívat po tom oficiálním webu

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.67.–
adams succes
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
30. 3. 2009   #7
-
0
-

nic nemuzu najit nemas odkaz pls ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.67.–
Quiark0
Věrný člen
30. 3. 2009   #8
-
0
-

http://www.microsoft.com/Express/VB/

Je třeba počítat s tím, že přechod na VB.NET nemusí být úplně bez změny kódu, některé věci se změnily a bude možná potřeba kód podle toho trochu upravit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 3. 2009   #9
-
0
-

aha.... nj ja nevim .... tak nakonec skusim si nejak poradit sam diky za snahu ale radeji zustanu u vb

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.67.–
P!R4T0
Duch
7. 7. 2009   #10
-
0
-

Existuje i nelicencovana verze (kolem 8mB)

Snad to pomuze

pri spusteni vb6.exe ti vyleti po-pup okno a dej prvni Reg Key (bla bla) a potvrd OK nasledne spust tlacitkem Run VB6

spustis project a das vytvorit exe...tod vse...teda jestli :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.185.50.–
Vašek
~ Anonymní uživatel
166 příspěvků
11. 4. 2010   #11
-
0
-

To P!R4T : Hledej (google) "minivb6" - cca 4,5 MB.
Dal budes potrebovat "vb6cli" (oprava licenčních problémů s ActiveX Controls)

Pracuju na tom cca 2 roky a v pohodě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.92.–
gatuso0
Stálý člen
12. 4. 2010   #12
-
0
-

Chlapy jakej je rozdíl mezi verzí VB6 Portable (4mb) a VB6 Enterprise Edition (1,5 GB) mam o boje dvoje ale příjde mi to stejne kruci ! :( jinak to exe taky neumim vytvořit :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.44.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
12. 4. 2010   #13
-
0
-

To gatuso : A proč taky nepřejdeš na VB.NET?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
gatuso0
Stálý člen
12. 4. 2010   #14
-
0
-

Protože neumim jiný jazyk (krom HTML/CSS to nepočítám) a chci se naučit základy programování ... na VB6 sem si našel knihu v PDF + tady serial ... pokud vis o nejakym good serialu na VB.net nebo PDF knize tak mi řekni a budu se klidne ucit ale todle mi prijde jako dobry kdybych se naucil VB6 ... jinak zpet k tematu, nerekli by jste mi tedy ten rozdil (co mam v enterprise za vyhody atak) a hlavne to exe jak vyttvořim :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
gatuso0
Stálý člen
13. 4. 2010   #15
-
0
-

Zdravím, chlapci poradily by jste mi s tou tvorbou .exe souboru ve VB projektu ? Udělal jsem program a potřebuju to :( Google mne vyplivl samé navody na VB ale tam to neni popsáno vubec :( Prosím

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.14.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
13. 4. 2010   #16
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
gatuso0
Stálý člen
13. 4. 2010   #17
-
0
-

No krucí díky moc ! že mně nenapadlo použít YouTube ! :( sem trouba ... fakt dík :) jinak VB.net zatím ne ... chci se naučit VB a pak přejít na C++ nebo C#

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.14.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
13. 4. 2010   #18
-
0
-

No ... hledat pomoc s programování na youtube by mě taky nenapadlo. To napadlo strejdu googla ... a mě to přišlo v pravdě zajímavé.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý