Básnička – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Básnička – C / C++ – Fórum – Programujte.comBásnička – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Laďas
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
28. 2. 2009   #1
-
0
-

Nevíte někdo náhodou jak může fungovat tento kód ?

/* Basnicka */

#include <stdio.h>

int main(int t, int _, char *a)
{
return!0<t?t<3?main(-79,-13,a+main(-87,1-_,main(-86,0,a+1)+a)):
1,t<_?main(t+1,_,a):3,main(-94,-27+t,a)&&t==2?_<13?
main(2,_+1,"%s %d %d\n"):9:16:t<0?t<-72?main(_,t,
"@n'+,#'/*{}w+/w#cdnr/+,{}r/*de}+,/*{*+,/w{%+,/w#q#n+,/#{l+,/n{n+,/+#n+,/#\
;#q#n+,/+k#;*+,/'r :'d*'3,}{w+K w'K:'+}e#';dq#'l \
q#'+d'K#!/+k#;q#'r}eKK#}w'r}eKK{nl]'/#;#q#n'){)#}w'){){nl]'/+#n';d}rw' i;# \
){nl]!/n{n#'; r{#w'r nc{nl]'/#{l,+'K {rw' iK{;[{nl]'/w#q#n'wk nw' \
iwk{KK{nl]!/w{%'l##w#' i; :{nl]'/*{q#'ld;r'}{nlwb!/*de}'c \
;;{nl'-{}rw]'/+,}##'*}#nc,',#nw]'/+kd'+e}+;#'rdq#w! nr'/ ') }+}{rl#'{n' ')# \
}'+}##(!!/")
:t<-50?_==*a?putchar(31[a]):main(-65,_,a+1):main((*a=='/')+t,_,a+1)
:0<t?main(2,2,"%s"):*a=='/'||main(0,main(-61,*a,
"!ek;dc i@bK'(q)-[w]*%n+r3#l,{}:\nuwloca-O;m .vpbks,fxntdCeghiry"),a+1);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.12.–
yaqwsx+9
Posthunter
28. 2. 2009   #2
-
0
-

Omlouvám se - text příspěvku doplním pozděj. Momentálně stále nevím, co si o tom mám myslet, ale prostě jsem chtěl mít pod tímto první post, tak jsetli to nevadí, tak si tady rezervuji místo

EDIT: Začetl jsme se do toho; A v podstatě se je jedná pouze o dlouho podmínku, která obsahuje celkem dost řetězců. Sice se tma na mezery kašle, ale to standart jazyka nevyžaduje.

PS: Tvůj vlastní výtvor, který vznikl postupným opravováním kódu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.81.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 2. 2009   #3
-
0
-

pouziva to hodne rekurzi samotneho main a podminenejch vyrazu ? :

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
tmi0
Věrný člen
28. 2. 2009   #4
-
0
-

viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Code_obfuscation ...
ale co se tyce nerozlustitelneho kodu, tak perfektni je jazyk J - delka kodu se vetsinou nemeri poctem radku, ale poctem znaku :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
TooM70
Newbie
28. 2. 2009   #5
-
0
-

pro zcitelneni by snad mohl pomoci program indent ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Wizard0
Stálý člen
28. 2. 2009   #6
-
0
-

Hh zaujimavy vystup programu. Kde si to nasiel? Zaujimalo by ma, kto sa tak nudil :D.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 2. 2009   #7
-
0
-

To Wizard : nam to pred lety ukazoval profesor na prednasce C... zatemnovani programu... aneb jak to nedelat :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
TooM70
Newbie
1. 3. 2009   #8
-
0
-

KIIV napsal:
To Wizard : nam to pred lety ukazoval profesor na prednasce C... zatemnovani programu... aneb jak to nedelat :D


nam to ukazoval asi pred 2 tydny :) nebyl to nahodou Peringer? ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 3. 2009   #9
-
0
-

To TooM7 : jojo presne Peringer :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
TooM70
Newbie
1. 3. 2009   #10
-
0
-

svet je maly :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
1. 3. 2009   #11
-
0
-

On the first day of Christmas my true love gave to me

a partridge in a pear tree.

On the second day of Christmas my true love gave to me
two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the third day of Christmas my true love gave to me
three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the fourth day of Christmas my true love gave to me
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the fifth day of Christmas my true love gave to me
five gold rings;
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the sixth day of Christmas my true love gave to me
six geese a-laying, five gold rings;
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the seventh day of Christmas my true love gave to me
seven swans a-swimming,
six geese a-laying, five gold rings;
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the eigth day of Christmas my true love gave to me
eight maids a-milking, seven swans a-swimming,
six geese a-laying, five gold rings;
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the ninth day of Christmas my true love gave to me
nine ladies dancing, eight maids a-milking, seven swans a-swimming,
six geese a-laying, five gold rings;
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the tenth day of Christmas my true love gave to me
ten lords a-leaping,
nine ladies dancing, eight maids a-milking, seven swans a-swimming,
six geese a-laying, five gold rings;
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the eleventh day of Christmas my true love gave to me
eleven pipers piping, ten lords a-leaping,
nine ladies dancing, eight maids a-milking, seven swans a-swimming,
six geese a-laying, five gold rings;
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.

On the twelfth day of Christmas my true love gave to me
twelve drummers drumming, eleven pipers piping, ten lords a-leaping,
nine ladies dancing, eight maids a-milking, seven swans a-swimming,
six geese a-laying, five gold rings;
four calling birds, three french hens, two turtle doves
and a partridge in a pear tree.


Jak to může mýt takovejhle výstup???

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 3. 2009   #12
-
0
-

To Garret Raziel : kdyz udelas dostatecne hluboke rekurze a mas slusne dlouhy retezce... k jednotlivejm znakum pridavas nebo ubiras hodnoty a taaak... pak taky se to vetsinou opakuje a pridava se jen neco

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 3. 2009   #13
-
0
-

lehce sem upravil programek aby bylo videt kolik zanoreni a tak se vykona...


#include <stdio.h>



int zanoreni = 0;

int main(int t, int _, char *a)
{
int ret;
zanoreni++;
printf("\n%d: main(%d,%d,'%s')\n",zanoreni,t,_,a);

ret = !0<t?t<3?main(-79,-13,a+main(-87,1-_,main(-86,0,a+1)+a)):
1,t<_?main(t+1,_,a):3,main(-94,-27+t,a)&&t==2?_<13?
main(2,_+1,"%s %d %d\n"):9:16:t<0?t<-72?main(_,t,
"@n'+,#'/*{}w+/w#cdnr/+,{}r/*de}+,/*{*+,/w{%+,/w#q#n+,/#{l+,/n{n+,/+#n+,/#\
;#q#n+,/+k#;*+,/'r :'d*'3,}{w+K w'K:'+}e#';dq#'l \
q#'+d'K#!/+k#;q#'r}eKK#}w'r}eKK{nl]'/#;#q#n'){)#}w'){){nl]'/+#n';d}rw' i;# \
){nl]!/n{n#'; r{#w'r nc{nl]'/#{l,+'K {rw' iK{;[{nl]'/w#q#n'wk nw' \
iwk{KK{nl]!/w{%'l##w#' i; :{nl]'/*{q#'ld;r'}{nlwb!/*de}'c \
;;{nl'-{}rw]'/+,}##'*}#nc,',#nw]'/+kd'+e}+;#'rdq#w! nr'/ ') }+}{rl#'{n' ')# \
}'+}##(!!/")
:t<-50?_==*a?putchar(31[a]):main(-65,_,a+1):main((*a=='/')+t,_,a+1)
:0<t?main(2,2,"%s"):*a=='/'||main(0,main(-61,*a,
"!ek;dc i@bK'(q)-[w]*%n+r3#l,{}:\nuwloca-O;m .vpbks,fxntdCeghiry"),a+1);


zanoreni--;
return ret;
}



mimochodem vysledkem program.exe > out.txt je 181474 radek... a neco kolem 10MB vypisu a to tam toho nevypisuju zase tak moc :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Quiark0
Věrný člen
1. 3. 2009   #14
-
0
-

[Jak to může mýt takovejhle výstup???



OMG, program přece nemůže mýt výstup. To může člověk, nebo možná mýval, případně myčka, ale program ?! :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 3. 2009   #15
-
0
-

To Quiark : co potom muze znamenat takovej vystup na obrazovku ... nebo tiskarnu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý