Funkce PHP – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Funkce PHP – PHP – Fórum – Programujte.comFunkce PHP – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
1. 3. 2009   #1
-
0
-

Ahoj lidi, jelikož jsem hlava dubová a nic si nepamatuju, tak vas prosim, jestli byste mi semka nenapsali funkci, ktera prevede retezec na prikaz v php. Uplne mi to vypadlo z hlavy, hledam to tady po webech, po googlech, ale nikde to nemuzu vyhrabat. Jsem z toho uz uplne nestastny :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.208.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
1. 3. 2009   #2
-
0
-

nestaci neco jako $retezec($parametry)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
1. 3. 2009   #3
-
0
-

Nene, nestaci. Potrebuju dostat pomoci systemovych katalogu nazvy sloupcu a ty pak zkonvertovat na funkci typu $trida->nazev_sloupce();

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.208.–
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
1. 3. 2009   #4
-
0
-

Vis jak. Mas v MySQL ulozeny treba kod: $trida->neco_udelej(); Ale chci to z te databaze dostat, ale ne jako text, ale aby se tenhle text stal spustitelnym. Uplne mi ten prikaz vypadl....

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.208.–
KIIV+42
God of flame
1. 3. 2009   #5
-
0
-

eval nebo neco takoveho

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
1. 3. 2009   #6
-
0
-

DEKUJI TI DOBRA VILO!!!!!!!!! Heeeeeeeeeeeeeej, ja jsem jak vymetenej! EVAL JE TO!!!!!!!!!!!!!!!! Mas u me pivo!!! :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.208.–
KIIV+42
God of flame
1. 3. 2009   #7
-
0
-

To Mixxy : ne ze by me eval nenapadl i predtim ale delam s nim spis v perlu kde se s nim daj zachytavat "vyjimky" tj kdyz neco zavola die ""

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

PhP - Funkce — založil Dlak

Alternativa za PHP funkce — založil Facedown

Funkce PHP Mail — založil Marp

PHP GD a image funkce — založil Shaker

Rámce a php funkce — založil matěj15

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý