Delphi 7 Personal jak ulozit a spustit?!!!!!!!!! – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Delphi 7 Personal jak ulozit a spustit?!!!!!!!!! – Delphi – Fórum – Programujte.comDelphi 7 Personal jak ulozit a spustit?!!!!!!!!! – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Erix0
Newbie
3. 3. 2009   #1
-
0
-

Chtel jsem programovat v Delphi ale nechapu jak mam program spustit sice ho ulozim ale kdyz ho chci spustit hleda to nejakej *.exe soubor pritom sem v exe nic neukladal vubec to tam nechapu neni to vubec perehledny nic. normalne si to chci ulozit a pak vyskouset tim ze dam Run ale pise mi ze neexistuje soubor .....exe
lae proc se spousti nejakej exe dis sem neukladal exe ma se snad spustet ten projekt co sem udelal NE? A navic nejde vubec nejak ukladat do exe to mi je pak k nicemu dis to nemuzu spustit

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.74.–
Reklama
Reklama
Erix0
Newbie
3. 3. 2009   #2
-
0
-

Navic se mi uklada exe soubor do slozky borland/delphi7/bin/*.exe ani o tom nwm a kdyz to teda chci spustit napise to bud ze to neni platna aplikace typu win32 nebo ze nemam opravneni k pristupu do souboru ci slozky(jestli to je vistou tak uz normalne koupim xp uz me to todis pekne stve furt ty jejich opravneni) a navic sem administrator a to je jediny ucet co mam na pc

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.74.–
Melamber7770
Newbie
28. 3. 2009   #3
-
0
-

To Erix : no nevim zkus to na zkousku ulozit do slozky borland/projects/*.cilovy_vytvoreny.exe protoze tam kam ukladas zdrojaky tam se ti ukladaji i vytvorene *.exe(pokud se mylim mas neco s nastavenim delphi a to ti asi moc nepomuzu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.108.–
Nemo_0010
Newbie
3. 4. 2009   #4
-
0
-

Mě tohle dělal antivirák.Pokaždý když jsem zkompiloval tak mi to nahlasilo že v tom zrovna zkompilovanym exe je nejakej trojan a rovnou ho smaznul.Vsechno jsem několikrát projel ale vzdycky to vyskočilo až na zkompilovanej program.Že by to moje delphi bylo až tak hacklý tomu neverim. Tak jsem to vyřešil tak že jsem dal na delphi výjimku v Avastu a od tý doby v pohodě. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý