Grafika – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Grafika – C / C++ – Fórum – Programujte.comGrafika – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Gadael0
Návštěvník
3. 3. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,

v jakem grafickem prostredi byste mi doporucili udelat nasledujici aplikaci c++ - potrebuju pouze jedno okno jehoz valna cast bude prostor pro vypisovani vystupu (v podstate totez co v konzoli), potom prostor pro prikazovou radku a nejake jednoduche menu. Da se rict, ze by to vlastne mela byt klasicka konzole predelana do grafiky s jednoduchym menu.

Dik.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 3. 2009   #2
-
0
-

wxWidgets

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 3. 2009   #3
-
0
-

teda pokud si myslel knihovnu... IDE je to jedno

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Gadael0
Návštěvník
3. 3. 2009   #4
-
0
-

To crAzY^ : jj, diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
Wizard0
Stálý člen
3. 3. 2009   #5
-
0
-

To Gadael : Alebo mozes skusit Qt, je tiez pod LGPL + mozes pouzit QtDesigner aby si si nakreslil GUI.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
Earl Cash0
Věrný člen
3. 3. 2009   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
4. 3. 2009   #7
-
0
-

mě wxWidgets naprosto vyhovují... jednoduché, multiplatformní, mnoho dobrých knihoven, zdarma, atp...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Gadael0
Návštěvník
7. 3. 2009   #8
-
0
-

To crAzY^ : tak jsem se dival na vsechny a zatim nejvice se mi libilo wxWidgets (mimo jine take proto, ze se mi ho podarilo na prvni pokus nainstalovat a integrovat do VS - narozdil od ostatnich, kde jsem vzdy narazil na nejake problemy).

Nicmene, nechce se mi ucit kompletne programovani wx (resp. chce, ale nemam na to ted cas), proto se chci jen zeptat, kdyz potrebuju ciste grafickou verzi konzole (jednoradkovy text-input reprezentujici prikazovou radku a potom nejaky vetsi frame reprezentujici standardni vystup (cout)), neexistuje nekde nejake hotove reseni ci treba sablona? Nemuze to byt snad nic sloziteho, nevim.

Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 99 hostů

Podobná vlákna

Grafika — založil bk2601

Grafika — založil Michal115

3D grafika — založil Felen

C++ grafika — založil Hornster

Grafika — založil Milan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý