ShaHo.cz je další z řady hostingů. Je prakticky totožný s ostatními hostingy, ale přesto je zde odchylka. Neplatíte za zavedenou značku přemrštěné ceny.
WebHosting již od 25 Kč / 1 měsíc.
Neprodáváme firmám, ale lidem. Z tohoto důvodu nejsme plátci DPH - ceny jsou konečné a není nutné připočítávat nesmyslné 19% DPH k ceně.
Domény
CZ - 250 Kč
EU, COM, NET, ORG, BIZ, INFO - 200 Kč
Homepage ShaHo.cz - http://shaho.cz/
Fórum › Inzerce
ShaHo.cz - neplať za značku!
Jak vidím, tak se Ti shaBoard docela neuchytil, nicméně na shaho se mi docela líbí funkčnost a všechno, a ceny také stojí za to. určitě popřemýšlm... A jinak... je nějak omezený traffic? To si tam každý za pár korun může rozjet imagehosting, .. :-D nebo je to nějak omezený?
pawlik napsal:
Jak vidím, tak se Ti shaBoard docela neuchytil, nicméně na shaho se mi docela líbí funkčnost a všechno, a ceny také stojí za to. určitě popřemýšlm... A jinak... je nějak omezený traffic? To si tam každý za pár korun může rozjet imagehosting, .. :-D nebo je to nějak omezený?
pawlik napsal:
Tak traffic omezený není, ale pokud si tam zřídíš něco, co bude využívat celý uplink, tak to pochopitelně bude zatrhnuto :-) Img servery a podobné nejsou vítany... ale tak, či tak... na těch pár giga se toho stejně moc nevejde :-)
Kazdopadne pokud mas zajem, vyzkousej :D
survik1 napsal:
To pawlik : Pevně věřím, že v případě vysokého tarifu ti odmítnou prodloužit smlouvu :) Jinak, imagehosting na nějaký GB nebo max. 20GB je docela málo ;)
Přesně tak
Zdá se mi to nebo někdo má stejnou anketu jako já ve svém topicu? (teda s úpravou slov) :smile3:
To survik1 : máš pravdu :-)
To survik1 : si mi to zobral z ust :D
jedina vytka: preco nie je cron dostupny u vsetkych programov? Podla mna by to mal byt standard aj v 5 korunovom hostingu... teda stacilo by aspon 1 spustenie niekedy v noci... inak fajn...
To marioff : u stronghostu to máme u všech tarifů bez omezení :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Grafika ShaHo? — založil ShaiMagal
Zátěž MySQL — založil plasmo
VB c Exceli zabezpeceni 2 — založil NRG
Zacinam_v_Pythone — založil Jaroslav
Vložení zákazníka - eshop — založil Ed