WMIC PAGEFILESET - stránkovací soubor – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

WMIC PAGEFILESET - stránkovací soubor – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.comWMIC PAGEFILESET - stránkovací soubor – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com

 

8. 3. 2009   #1
-
0
-

Ahoj. Potřebuju v XP zjistit aktuální zaplnění stránkovacího souboru a uložit jej do proměnné (tu hodnotu co je v taskmanageru v kartě výkon nejlépe) . Za tímto účelem jsem našel mimo jiné nástroj WMIC (WMIC PAGEFILESET) ale umím z něj vysosat jen počáteční velikost a maximální velikost a to aťdělám co můžu. Zkoušel jsem také "tasklist" a "systeminfo", ale nikde není konkrétně stránkovací soubor a jeho současné zaplnení. Chci se zeptat. Jde to vůbec? Pokud ano jaká je tedy prosím přesná syntaxe abych měl někde uložený to číslo? Jak zjistit aktuální zaplnění stránkovacího souboru a uložit jej do proměnné? Jakkoliv. Klidně cmd, vbs, python, java script prostě jakkoliv, abych to mohl předat programu ke spracování. Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.187.–
o-lox0
Super člen
8. 3. 2009   #2
-
0
-

Já znám WinAPI
GlobalMemoryStatus
dwTotalPageFile-dwAvailPageFile
Do hotového cmd ti to převedu razdva, mám to na dva řádky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
9. 3. 2009   #3
-
0
-

Aha... tak a mohl bys mi tu prosím ty dva řádky napsat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.137.–
o-lox0
Super člen
9. 3. 2009   #4
-
0
-

Tak skoro jsem je tu napsal, jde o to jestli ti to bude vyhovovat v C. Ja mel na mysli, ze ti hodim rovnou ten Exac pro cmd :D. Nebo si to udelej v Pythonu.
main {
GlobalMemoryStatus(&buf);
vysledek=buf.dwTotalPageFile-buf.dwAvailPageFile;
// TO vypisu na obr., hodim do clipboardu, do souboru, jako promennou prostredi SET,....
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
13. 3. 2009   #5
-
0
-

Jea ! Moc díky. Hoď mi rovnou exáč pro cmd :o))) Na mail nebo tak něco... Už jsem to sice vyřešil uplně jinak, ale do budoucna cítím že se to bude zas hodit. :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.162.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

SOUBOR.BAT>SOUBOR.EXE — založil wokena

Soubor — založil cpp

Soubor — založil RePRO

Konfigurační soubor — založil Pixtr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý