Přístup na localhost i z druhého PC – Sítě – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přístup na localhost i z druhého PC – Sítě – Fórum – Programujte.comPřístup na localhost i z druhého PC – Sítě – Fórum – Programujte.com

 

Jerry123456789
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
8. 3. 2009   #1
-
0
-

Ahoj, potřeboval bych vyřešit toto:
máme internet od Volného po telefoní lince. Je připojena k modemu (odbočku na telefon přeskakuju) a zní jsem já připojen přes USB a táta přes LAN (po zásuvce). Potřeboval bych aby se mohl připojit na localhost na mém PC.
Nemám veřejnou IP (aspoň si to myslím).
Modem je:ASUS AM602
Oba máme Visty, pokud to někomu pomůže.
Díky za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.60.–
dalaman0
Věrný člen
8. 3. 2009   #2
-
0
-

No pokial ste na tej istej lanke a mate to dobre nastavene tak by sa mal k tebe v pohode dostat.

1.Pozri si aku mas IP (win -> run > napis cmd > napis ipconfig -all a tam najdes svoju IP)
2.Tvoj otec na do prehliadaca napr http://192.168.0.4/ -to ma byt ta tvoja IP ktoru si zistil v prvom kroku
3.ak mas rozbehany nejaky server na tvojom PC ktory funguje na porte 80 (asi ti ide o web server, napr. apache) tak by sa mu mala vratit tvoja stranka z localhostu

este moze byt problem s pravami pristupu v konfiguracii apachu, ale ak si nic nemenil tak potom by s tym problem byt nemal

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.50.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Jerry123456789
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
8. 3. 2009   #3
-
0
-

Z ipconfigu jsem nepoznal jaká IP je vlastně moje. Je juch tam hodně - i IPv6, ale nevím která je ta smrávná.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.60.–
dalaman0
Věrný člen
9. 3. 2009   #4
-
0
-

ked si dal ipconfig -all tak ti tam vyplulo vela adapterov

najdi adapterEthernet Local Area Network

a tam adresu IP - to je tvoja

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.159.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Quiark0
Věrný člen
9. 3. 2009   #5
-
0
-

A když to nenajdeš, udělej ipconfig > out.txt a hoď sem celej výstup.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
Jerry123456789
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
9. 3. 2009   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.60.–
dannyk0
Věrný člen
9. 3. 2009   #7
-
0
-

Zkus zakladni pingovani. Pokud je ten vypis zde vyse hozeny na tvuj komp, tak si musis zjistit ip pocitace tveho tatika.Pak si spustis konzoli (Start > a zadat "cmd" bez uvozovek a enter).
A do konzole pisni ping xxx.xxx.xxx.xxx kde x jsou casti tatikove ip.Pokud tu to vrati odpoved,tak mas sanci se spojit.Pokud ti to da hostitel nenalezen nebo neco podobneho,tak to asi nespojite.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Jerry123456789
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
9. 3. 2009   #8
-
0
-

Ping jsem zkoušel na obou PC (10.0.0.1 i 10.0.0.2) a jde. Firefox se ale nepřipojí (něco jako že server existuje ale nemůže navázat spojení)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.60.–
dalaman0
Věrný člen
9. 3. 2009   #9
-
0
-

V nastaveni apache server (httpd.conf) najdi taketo podobne riadky:

<Directory />
Options FollowSymLinks ExecCGI Indexes
AllowOverride None
Order deny,allow
Allow from all
Satisfy all
</Directory>

mali by byt nastavene ako pisem

popripade si o tom nieco kukni tu:
[url]
http://www.root.cz/clanky/maly-pruvodce-konfiguraci-apache-3/[/url]

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.170.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Jerry123456789
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
12. 3. 2009   #10
-
0
-

Bohužel nepomohlo ani jedno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.60.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý