Vyhledávač – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vyhledávač – PHP – Fórum – Programujte.comVyhledávač – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Zuben0
Stálý člen
8. 3. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den , hraju hru a mají anglickou stránku , tak to překládáma ted jsem narazil na menší problém , mají tam vyhledávač ukolu (quests) (pod vyhledávačem je i normální seznam ukolu) a když vyberu u sebe třeba min level 1 tak mam prázdnou stránku , prosím potřeboval bych poradit jak to udělat aby mi to fungovalo , děkuji moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
8. 3. 2009   #2
-
0
-

To Zuben : kousek kódu sem hodit nechceš??

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Zuben0
Stálý člen
8. 3. 2009   #3
-
0
-

tady je ten co mám já :

Editoval hrach: si děláš srandu sem dávat 700 řáků kodu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Mega.Lama0
Stálý člen
8. 3. 2009   #4
-
0
-

prosím kúsok php a nie celý HTML document

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.237.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Zuben0
Stálý člen
8. 3. 2009   #5
-
0
-

no já nevím jaká část bude potřeba :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Mega.Lama0
Stálý člen
8. 3. 2009   #6
-
0
-

pokiaľ máš JavaScriptový vyhľadaváč tak JavaScript v ktorom je niečo o vyhľadavaní (default: search.js)
pokiaľ php tak script sa defaultne volá script.php
ďalej je možnosť že používaš google search,potom ti bohužial nepomôžeme =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.237.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
8. 3. 2009   #7
-
0
-

ten script na vyhledavani questu sem hoď quests.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Zuben0
Stálý člen
8. 3. 2009   #8
-
0
-

no já ho nemám , mají ho majitelé ;) ( neberte to jako kpirování , jen to chci přeložit a pak hodit na web pro čechy co to hrajou :) )

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
8. 3. 2009   #9
-
0
-

a tak když ten soubor nemáš, tak jak na něj můžeš odkazovat všude na té své stránce??? pak se nediv že tam máš prázdnou stránku

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Zuben0
Stálý člen
8. 3. 2009   #10
-
0
-

no já mám všechny ty stránky v html :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
9. 3. 2009   #11
-
0
-

no jde o to že v HTML to vyhledávání neuděláš

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Zuben0
Stálý člen
9. 3. 2009   #12
-
0
-

jo to vým :( , tedka jsem dostal nápad , nevíte jak udělat vyhledávač z db s třemi podmínkami ? př vyberu minimální level 1 , pro rasu : ork -valečník ,lokace a najde mi to , ale aby to šlo taky třeba jen například : minimální level 1 , rasa : all , lokace : all , díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
9. 3. 2009   #13
-
0
-

To Zuben : no z db můžeš vybírat z kolika chceš argumentů
mejme promenne
$minimalnilevel
$rasa
$lokace

SELECT * FROM `quests` WHERE `level` >= '$minimalnilevel' AND `rasa` = '$rasa' AND `lokace` = '$lokace'

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Zuben0
Stálý člen
9. 3. 2009   #14
-
0
-

jé díky , už se jdu do toho pustit , 1000 ukolu dát do database bude fuška :-D

ted me napadlo , jak udělat db ? bud každou tabulku zvlášt rasa , lokace , min level , jmeno ukolu , text k ukolu , nebo jinak ? díky za radu ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
DragonBehemont0
Super člen
10. 3. 2009   #15
-
0
-

To crAzY^ : leda udělat nějaký parser, kterým by si danou stránku načetl a následně ji rozkouskoval...

pozn.: neviděl jsem ten původní zdroják, ani samotnou stránku, takže jen tipuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Zuben0
Stálý člen
10. 3. 2009   #16
-
0
-

tady je jak vypadá originál ;) http://www.archlordgame.com/quests.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 87 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý