Jake mate fobie. Tak napr ja
heliofobie
hexakosioihexekontahexafobie
hh neptejte se proc
a co vy ceho se nejvic bojite
Fórum › Offtopic
Jake mate fobie
Nevím jak se říká mé fóbii, ale mám strach z psů. Snažím se toho zbavit, ale prostě to nejde. Přikládám to tomu, že ve 4 letech na mě skočil německý ovčák (skočil na mě zepřadu a povalil na zem) a 2 × mě hryzl do nohy...
Ja mam fobii tak akorat na hloupe lidi :D
To dannyk : Hej, tak to asi musíš být neustále zavřený doma, co? :-))
nesnasim pavouky
To hrach : +++++1 ;)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Anonymní uživatel napsal:
To dannyk : Hej, tak to asi musíš být neustále zavřený doma, co? :-))
Nastesti mam talent se jim vyhybat, proto treba nechodim na chaty :D
To Curo : je to opravdu trapné když začnu doma šíleně vřískat a musí ho zabít moje mamka, která se jich taky bojí :D :D :D
To hrach : Souhlas, jsem na tom stejně :D
To Earl Cash : Přesně tak. Taky mám averzi vůči pavoukům, ale zároveň jim prostě nedokážu ublížit, stejně jako čemukoli jinému živému - takže to zabíjení nikdy nepochopím. Násilí v jakékoli podobě prostě nesnáším.
To Earl Cash : ano ano, to je velmi casty postup.
krabicka zeshora, podstrcit papir a vyhodit... :D
<p>hrach: Hmmm... Já používám 1x týdně vysavač a 7x týdně starý časopis (a pak vysavač) :)</p>
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Pavouci mi nevadí. Brácha má asi 50cm od mojí postele cca 4 sklípkany, nějaké strašilky, štíry a podobnou verbež a nevadí mi to. Je pravda že ze začátku jsem se párkrát lekl, když jsem se v noci probudil, pavouk byl na skle a vypadalo to jako by visel ve vzduchu :D
Jinak nemám nejspíše žádnou fóbii...
To jadus. : Já mám 3 šestky v datumu narození :D
Nic takového mě netrápí. Jsou věci, ze kterých mám strach, ale jsem toho názoru, že by se měl člověk ze svého strachu poučit a nenechat se jím ovlivňovat.
To hrach : To Chrasty : Tak to pokecáme, ne?
BTW: Každá fobie je uměle vytvořená, resp. naučená. Žádný člověk se s fobií nerodí.
no to číslo mě irituje protoze kdyz sem byl malej tak me vzdycky vozily na sál (12 operaci je uz fakt moc) 666 v motole. A vzdycky se na tom sále něco podelalo a ja mam ted pulku zaludku temer zadne tluste strevo, 1 ledvinu a zadnou stitnou zlazu. Skoliozu jak sem porad lezen na boku atd.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jaké máte distro?? — založil germaniac
C++ jaké programy? — založil tazatel
Jake ide na c++ ? — založil _cpp_begginer
Wx - jaké způsoby — založil pin2k
Na jaké stránky chodíte? — založil Garret Raziel