Problem s cookies – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s cookies – PHP – Fórum – Programujte.comProblem s cookies – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
12. 3. 2009   #1
-
0
-

dobry den,
mam takyto problem s cookies:
mam script na prihlasenie a chcem ked uzivatel da zapamatat tak ho prihlasi s cookies.na jednej stranke mi bez ten isty kod bez problemov ale na druhej nie.neviete cim to moze byt?moze byt nejaka konfiguracia servera alebo nieco take?dakujem za odpoved!

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
12. 3. 2009   #2
-
0
-

To 7raul : no cookies mohou být zakázané...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
DragonBehemont0
Super člen
12. 3. 2009   #3
-
0
-

To 7raul : Otázka je taky, jak je máš nastavené. Uvěď část kódu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
12. 3. 2009   #4
-
0
-

To DragonBehemont :



if ($_SESSION['login']=="ano"){
$conn = mysql_connect('xxx', 'xxx', 'xxx');
mysql_select_db('xxx', $conn);
$cook = mysql_query("SELECT * FROM fmkoforum_users WHERE username = '".$_SESSION['username']."'");
$c=mysql_fetch_array($cook);
setcookie("tipovacka-user-fmko", $c['user_id'], time()+3600);
}
if (!isset($_COOKIE['tipovacka-user-fmko'])){

}else {
if (!isset($_SEESION['username']) && !isset($_SESSION['id'])){
$conn = mysql_connect('xxx', 'xxx', 'xxx');
mysql_select_db('xxx', $conn);
$cook = mysql_query("SELECT * FROM fmkoforum_users WHERE user_id = '".$_COOKIE['tipovacka-user-fmko']."'");
$c=mysql_fetch_array($cook);
$id_cook = $c['username'];
$_SESSION['username'] = $id_cook;
$_SESSION['id'] = $_COOKIE['tipovacka-user-fmko'];
}
}

presne tento isty kod mi funguje na nieco.nieco.sk ale napr. na nieco.niecoaaa.sk uz nie :(
crazyA:praveze na hlavnom webe idu (niecoaaa.sk) ale na jednej subdomene(nieco.niecoaaa.sk) nejdu ale napr. na chat.niecoaaa.sk uz idu :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
12. 3. 2009   #5
-
0
-

if (!isset($_SEESION['username']) && !isset($_SESSION['id']))

si si jistý???

sice se to netýká COOKIES ale máš tam chybu

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
12. 3. 2009   #6
-
0
-

To crAzY^ :
ja v tom chybu nevidim....

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
DragonBehemont0
Super člen
12. 3. 2009   #7
-
0
-

To crAzY^ : Chyba tam je, má tam být SESSION :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
12. 3. 2009   #8
-
0
-

SEESION??

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
DragonBehemont0
Super člen
12. 3. 2009   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
12. 3. 2009   #10
-
0
-

To crAzY^ : oh sorry, som ja ale lama :D som si nevsimol :D ja som hladal chybu v neuzavretych zatvorkach a tak...ale co s tymi cookies?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
12. 3. 2009   #11
-
0
-

To DragonBehemont : no nastavil som vsetky parametre ale cookies sa nenastavia aj keby som sa na hlavu postavil xD

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
DragonBehemont0
Super člen
12. 3. 2009   #12
-
0
-

To 7raul : A ty máš problém jen se čtením nebo nastavením cookies?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
12. 3. 2009   #13
-
0
-

To DragonBehemont : no to neviem pretoze ako ich mam precitat, ked ich ani nenastavilo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
DragonBehemont0
Super člen
12. 3. 2009   #14
-
0
-

To 7raul : zkus dát print_r($_COOKIES) a uvidíš, jaké cookies máš dostupné. Případně ještě můžeš zkusit funkci get_browser a zjistit tam, jestli máš vůbec cookies zapnuté

http://us.php.net/manual/en/function.get-browser.php
. A ještě otázka, píše Ti to nějaké chybové hlášení?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
7raul0
Návštěvník
12. 3. 2009   #15
-
0
-

To DragonBehemont : zapol som si chybove hlasenia a ukazuje toto
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hosting/www/fmko.cz/tip/index.php:4) in /hosting/www/fmko.cz/tip/index.php on line 82 a ten get browser mi nic o cookie neukazuje :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
DragonBehemont0
Super člen
12. 3. 2009   #16
-
0
-

To 7raul : a na tom radku 82 máš co? Ono Ti to hlásí totiž to, že se snažíš modifikovat hlavičky... někde před tím řádkem 82 musíš mít ještě kód, který zasílá nějaké data do prohlížeče. A pokud Ti ten get_browser nevrací žádné údaje o cookies, tak je máš nejspíše vypnuté, mělo by Ti to napsat:

[cookies] => 1
.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
7raul0
Návštěvník
12. 3. 2009   #17
-
0
-

To DragonBehemont : to ulozenie cookie mam hned pod tagom body...a v prehliadaci mam cookies zapnute, lebo ako som vravel z druhej domeny to uklada ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
DragonBehemont0
Super člen
12. 3. 2009   #18
-
0
-

To 7raul : A to možná bude ten problém, protože to máš až za tagem body a tím pádem i za head. ... zapni si



<?php
ob_start();
?>
<html>
<head>
</head>

<body>
</body>
</html>
<?php
ob_end_flush();
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
DragonBehemont0
Super člen
12. 3. 2009   #19
-
0
-

To 7raul : Jakmile tam dáš to ob_start() a ob_end_flush(), tak ti přestane hlásit tu chybu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
7raul0
Návštěvník
12. 3. 2009   #20
-
0
-

To DragonBehemont : to ano...ale aj tak sa nenastavia :( a inak sa trvale prihlasenie neda spravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
new_pope0
Newbie
14. 3. 2009   #21
-
0
-

Vyzera to tak ze je problem s tym ze data idu skor ako set_cookie....

skusal si ten kod s kde nastavujes cookies dat pred samotny vystup? (este pred <html ....),
nie som si isty ci ob_start() presne. Ale zda sa mi to ako nekorektne riesenie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.121.–
DragonBehemont0
Super člen
16. 3. 2009   #22
-
0
-

To new_pope : pokud ovládá buffer pomocí ob_start(), ob_end_flush() a ob_end_clear(), tak zo má stejný účinek, jako kdyby napsal set_cookie před <html>. Ale jinak, pokud není schopen použít tyto funkce, tak by bylo lepší, aby to prostě přesunul před <html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

Problém s cookies — založil pecan987

[C#] HttpWebRequest a problém s cookies — založil DragonBehemont

Cookies — založil Marty_SVK

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý