C# Webbrowser -> oblíbené položky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# Webbrowser -> oblíbené položky – .NET – Fórum – Programujte.comC# Webbrowser -> oblíbené položky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

aTTix0
Návštěvník
13. 3. 2009   #1
-
0
-

Zdravím, dělám oblíbéné položky do svého webbrowseru, udělal jsem to tak, že při načtení webbrowseru se každý řádek v jednom souboru s adresamy a každý řádek se přidá do ComboBoxu, vypisování funguje, ale když chci zapsat do souboru nový řádek, tak se vše ostatní přemaže.
Nevíte jak na to ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.180.–
dannyk0
Věrný člen
13. 3. 2009   #2
-
0
-

Nejspis mas nastavene pri otevirani souboru vlastnost FileMode = CreateNew nebo Create, tyhle znaci, ze se pokazde vytvori novy soubor, popripade,ze se prepise puvodni.

Vic koukni tady:



http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.filemode.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
aTTix0
Návštěvník
13. 3. 2009   #3
-
0
-

To dannyk : Ano děkuji, měl jsem špatně zvolený FileMode...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.180.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Oblíbené seriály — založil Garret Raziel

Položky menu — založil To kdybych věděl

Update položky u 3D pole — založil Joker

Přeházené položky v menu — založil Janina

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý