Nejde debuging vo Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nejde debuging vo Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.comNejde debuging vo Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Simoniak
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
14. 3. 2009   #1
-
0
-

Nejdriv se omlouvam, ale nevedel sem kam to dat. Mam nainstalovane Visual Studio 2008 Express Edition Web Developer. Vse pracovalo az do nedavna normalne, dnes kdyz zabnu svou ASP.NET aplikaci a dam "Start" (pro zpusteni serveru v localhostu). Webovi prohlizec me vyhlasi ve stylu: Firefox nemůže nalézt server www.localhost.cz. a nejen u FF. Nevedel by nekdo prosim co s tim..? Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
14. 3. 2009   #2
-
0
-

tak nahod do etc/hosts radek 127.0.0.1 www.localhost.cz localhost.cz
samotnej localhost tam vetsinou byva


btw neznamena to ze ti to pomuze.. jen ze bude ta domena smerovat na localhost :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Simoniak
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
22. 3. 2009   #3
-
0
-

No, zjistil jsem ze FF mi predela adresu "http://localhost:49532/web1/default.aspx" na "http://www.localhost.cz:49532/web1/default.aspx" což nechápu, IE(7) to sice neudělá, ale server nebyl nalezen. Když jsem zkoušel zobrazit stránku ve vnitřním prohlížeči VS2008 tak to šlo. Zkusil sem ještě udělat desktop app s komponentou webbrowser a taky to šlo. Vím, že to sem nepatří, ale nevíte někdo co s tím, dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
KIIV+42
God of flame
22. 3. 2009   #4
-
0
-

firefox to dela prave proto ze nebyl nalezen server... to same dela kdyz das nejakou domenu ktera musi mit www.domena.cz
taky automaticky doplnuje prefixy (a sufixy) kdyz nenajde nic pouzitelneho.. kazdopadne urcite nebezi zadnej server na localhostu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Simoniak
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
22. 3. 2009   #5
-
0
-

No.. ja bych spis potrebva vedet, jak to vyresim. Mam preinstalovat VS, nebo se to da nekde nstavit?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Andriel0
Stálý člen
22. 3. 2009   #6
-
0
-

tohle by mě taky zajímalo, protože i když jsem si na svém Windowsu spustil IIS, přesto mi to nikdy nešlo... Sice mám jinou verzi VS, ale to je nepodstatné. Jinak, přeinstalace VS nic neřeší, dokonce ani přeinstalování Windowsů. Jestli jsi si spustil IIS, tak jsi tam, kde jsem já :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
Simoniak
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
24. 3. 2009   #7
-
0
-

Problém vyřešen, nevím ale jak. Debuging webovích aplikací sem do teď prováděl přez vnitřní prohlížeč, dnes spustim VS a kliknu na všem známou zelenou šipku "Star Debuging" a ejhle, naskocilo IE a stranka se načetla. Nedokazu si to vysvětlit, nic sem neudelal krom preinstalovani NOD32 :D. (blblo to od te doby co jsem nainstaloval a spustil sluzbu ISS).

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
mephi0
Expert
13. 4. 2009   #8
-
0
-

Tiež ma to trapilo :-)
na vine je Nod 32, teda aspoň bol v mojom prípade. Dufam že nemate problem s ang :)

http://forums.asp.net/t/987980.aspx


now follow these steps to solve this issue:

1.DoubleClick on Nod32 icon on tray and Open it up.
2.if it is not in "Advanced Mode" , switch to Advanced Mode. ( you can do it by clicking on the bottom-left link "Display:Standard Mode" and then click on "Toggle Advanced Mode" )
3.then goto SETUP section. then on the Right Pane click on "Antivirus and Antispyware protection". the panel should be opened.
4.now in the "Web Access protection" click on "Configure..."
5.from the left Tree go to path : "Web access protection > HTTP > Web Browsers"
6.now you should see visual studio 8 "devenv.exe" in the list .
7.click on it twice till you see a cross sign in the box. ( Note on CROSS sign , not mark sign ! )
8.with this cross sign you tell the Nod32 that this program should not be scanned and filtered for web access.



Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Simoniak
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
13. 4. 2009   #9
-
0
-

Takže přecijemon ten NOD 32, OMG. :smile6: :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Simoniak
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
6. 5. 2009   #10
-
0
-

Ahoj, mam zde trochu jiny problem. Nepatri sice do tohoto topisu ale snad to nevadi. Sehnal jsem si VS 2008 Professional E.

Pri instalaci me vyhlasi, ze nema pristup k C:\Program Files\Microsoft SDKs\Windows\v6.0A\Bootstrapper\Packages\VSTOR30\en\eula.rtf a abych to skontroloval. S instalaci nemuzu pokracovat, nemuze to zpusobovat zase ten NOD 32?..

A nemuze to byt treba tim, ze mam porad nainstalovane express edice VS?.. Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
mephi0
Expert
21. 5. 2009   #11
-
0
-

To Simoniak : spušťaš visual studio ako administrator ? (pravim -> run as administrator)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 104 hostů

Podobná vlákna

TextBox ve visual studiu — založil Jouda

Kódování ve Visual Studiu — založil Anonymní uživatel

Java ve visual studiu — založil deviler

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý